پیروزی اخلاص بر اختلاس
* بهزاد شهبازی
در هفته های ه گذشت روزهایی تاریخی رقم خورد. تاریخ ی ملت بزرگ و باریشه در روزگار معاصر با ی نقطه عطف رو به رو شد. نقطه عطف این برهه تاریخی شهادت سرباز فداار وطن بود، حاج قاسم سلیمانی. روستا زاده ای ه از قنات آباد در180 یلومتری رمان زاده شد و نامش در میان بزرگ سرداران تاریخ ایران و بله جهان ثبت و ضبط شد. صفای روستایی خود را هرگز از دست نداد با مردمش متواضع بود و با دشمنان مردمش چون پولاد سخت و برنده.
حاج قاسم سلیمانی این روستا زاده دانشمند انون لید واژه اخلاص، راستی و درستی است. الگویی در دسترس ه می توان با تیه برآن آینده نه تنها شور بله جهانی را ساخت. دو هفته ای ه گذشت درس های بسیاری برای ما دارد با همه دردهایش بیایید از درس هایش عبرت بگیریم. دردهایش را مایه فراموش نردن درس هایش نیم.
امروز آنچه بدان نیازمندیم صداقت سلیمانی واراست، خستگی ناپذیری آن روستازاده با اخلاص است. مردی ه اگر اراده میرد بهترین های این دنیا برایش فراهم میشد، می توانست درنعمت های دنیایی غوطه ور گردد. اما او اخلاص را براختلاس ترجیح داد. جان گرامی را با تپیدن درخون خود چنان در راه دین و ملت و میهن داد ه رش فرشتگان گردید.
حالا ما هستیم و این حجت تمام شده، ماییم و این راه روشن و ماییم و امانت او ایران اسلامی با همه آرمانها و اهداف بلند او ه به گفته خودش در قانون اساسی اصول آن ترسیم شده و درپیش چشم همگان است. یی از این مفاهیم و اصول بلند قانون اساسی انتخابات و مردمسالاری است.
بر طبق اصل 62 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مجلس شورای اسلامی از نمایندگان ملت ه بهطور مستقیم انتخاب میشوند، تشیل میگردد. مجلس مقدس شورای اسلامی را نمایندگان ملت تشیل می دهند.
نماینده باید نمایانگرهمه مارم ی ملت باشد از جنس مردم، برای مردم و صدای مردم باشد. بنابراین نماینده چون آینه باید تجلی بخش خواست ها و آرمانهای ی ملت باشد. نماینده سی است ه والتا درامور حال و آینده مردم تصرف می ند بنابراین باید اهلیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی لازم را دراین امورداشته باشد. او حتما باید ی تجربه زیسته با مولانش داشته باشد. غبطه آنان را رعایت ند. و طبق ریمه یا أیها الذین آمنوا لا تتخذوا بطان من دونم محرم و رازدار مولانش باشد.
حقیقتا مولان و سانی ه به او نمایندگی داده اند را نمایندگی ند. خواست آنان را بشناسد و برای نیل به آن از تمام ظرفیت های قانونی استفاده ند. مرعوب پیشامدها نشود و برعهدی ه با مردم میبندد پایبند باشد. مهمتر از همه اینه از اتصال و ارتباط با آنان غافل نشود. رسالت خود را بعد از پیروزی فراموش نند و به ناری ننهد. همه اینها مستلزم ی مطلب است شناخت رای دهندگان.
درطول 40 سال گذشته 40 انتخابات برگزار شده و انون همه میدانیم ه انتخابهای ما چه تاثیری درسرنوشت لی و جزیی جامعه دارد. بنا براین پاسداشت تمامی خون دلهای 40 سال گذشته ی مردمی ه با هزاران امال و آرزو مردمسالاری دینی را بر دیتاتوری و اقتدارگرایی فردی ترجیح داده این است ه درانتخاب ویل و نماینده خود نهایت وشش را به عمل آورد تا انتخابی اصیل انجام دهد. دراین بین وظیفه نخبگان و افراد صاحب اطلاع وظیفه خطیری است و هرگز با سوت و انفعال خود نمی توانند از زیر بار این مسوولیت تاریخی شانه خالی نند. باید به دور نا امیدی و سرخوردگی با تمام مشلات ریز و درشت پا به میدان بگذارند.
تبیین این راهبرد و شناسایی مصادیق آن نهایت میهن دوستی و خدمتگزاری به تاریخ روشن آینده است. باید آگاه باشیم تا فرزند رشید ملت (حاج قاسم) و راه روشن او ه همانا خدمت صادقانه و بی شائبه بود توسط گروه و جریانی مصادره نشده و همان گونه ه دربزرگداشت ها و تشییع شهدا از همه طیف های مردم با هر مرام و مسلی آمدند این فرزند ملت را به عنوان الگویی فراجناحی و حاصل قرن ها فرهنگ و تاریخ ی ملت بدانیم و بر راه روشن او ه همانا خدمتگراری و صداقت با مردمش بود پای بفشاریم.
*** فعال رسانه ای