جمعه 10 اسفند 1403

پیروی از مکتب حسینی مسیر سعادتمندی و عزت است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
پیروی از مکتب حسینی مسیر سعادتمندی و عزت است

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمددر همایش بصیرت عاشورایی فرهنگیان گفت: پیروی از مکتب حسینی راه سعادتمندی و عزت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس همایش بصیرت عاشورایی فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز 9 مرداد ماه در سالن اجتماعات آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، مدیر کل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: عاشورا حرکتی جامع در همه ابعاد انسانی و بشری و حماسه‌ای ماندگار بود که فرهنگیان در زمینه تبیین فرهنگ غنی عاشورا نقش مهمی دارند.

حجت الاسلام سید رضا افتخاری افزود: امام حسین (ع) و یاران باوفایش در واقعه عاشورا با ندای هیهات من الذله، با گفتار و عمل خود به ما آموختند که برخورد مسلمانان باید از موضع عزت باشد. چرا که یک مسلمان هرگز تن به ذلت و خواری نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه زنده ماندن عاشورا به معنای زنده ماندن همه ارزش‌های والای انسانی و الهی است، تصریح کرد: حماسه حسینی در عاشورا حرارتی در قلب‌ها ایجاد کرده که هرگز بی رمق و سرد نخواهد شد.

افتخاری، مصونیت جامعه در برابر سلطه گری ها، استبداد‌ها و جهالت‌ها را از درس‌های مهم عاشورا دانست و عنوان کرد: حادثه عاشورا حادثه‌ای بود که دل‌های ارباب معرفت و عاشقان فضیلت و حقیقت در برابر آن به خاک تعظیم فرو می‌افتد.

وی انقلاب اسلامی مردم ایران را در تاسی از قیام عاشورای حضرت ابا عبدالحسین (ع) دانست بیان داشت: یکی از انگیزه‌های اساسی امام خمینی (ره) در نهضت اسلامی ایران، عزت خواهی و تقویت روحیه سربلندی و شکست ناپذیری مردم ایران بوده که نشات گرفته وتجلی فرهنگ عاشورا است.

افتخاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه معلمان در تربیت نیروی انسانی برای آینده کشور حق بزرگی بر گردن جامعه دارند که باید قدردان آن‌ها باشیم خاطرنشان کرد: حضرت امام حسین (ع) بزرگترین معلم آزادگان جهان است و از این رو معلمان ما نیز درس خیرخواهی، انساندوستی، ایمان، اخلاق، معنویت و مسئولیت پذیری را از عاشورا آموخته اند.

انتهای پیام /