پیشنهاد افزایش 30 درصدی قیمت تایر از سوی سازمان حمایت
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: تا زمان اعلام قطعی قیمت جدید انواع تایر و ارائه مدارک و مستندات از سوی شرکتهای تایرساز، به صورت علیالحساب 30 درصد افزایش قیمت برای تایرسازان در نظر گرفته شده است. «عباس تابش» افزود: تایر جزو اقلامی است که باید قیمت آن در سامانه 124 وزارت صنعت درج شود. وی از برگزاری سه جلسه مشترک با انجمن...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: تا زمان اعلام قطعی قیمت جدید انواع تایر و ارائه مدارک و مستندات از سوی شرکتهای تایرساز، به صورت علیالحساب 30 درصد افزایش قیمت برای تایرسازان در نظر گرفته شده است.
«عباس تابش» افزود: تایر جزو اقلامی است که باید قیمت آن در سامانه 124 وزارت صنعت درج شود.
وی از برگزاری سه جلسه مشترک با انجمن تایرسازان خبر داد که در آخرین جلسه (11 روز پیش) مقرر شد شرکتهای تایرساز در مدت 48 ساعت صورتهای مالیشان را برای بررسی افزایش قیمت ارائه کنند.
تابش خاطرنشانکرد: حتی برای سهولت کار و افت نکردن جریان تولید، از تایرسازان خواسته شد تا صورتهای مالی مربوط به سال 90 خود را ارائه کنند تا سازمان حمایت با بهروز کردن متغیرها سریعتر بتواند به درخواست افزایش قیمت آنها ترتیب اثر دهد، اما تا امروز هیچ سندی تحویل سازمان حمایت نشده است.
وی ادامهداد: با هدف ضرر و زیان ندادن تایرسازان و کاهش نیافتن تولیدشان، سازمان حمایت افزایش علیالحساب 30درصدی قیمت تایر را برای این شرکتها پیشنهاد کرده که در جلسه فردا (دوشنبه) ستاد تنظیم بازار مطرح خواهد شد.
رییس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تاکید کرد: بدیهی است اعلام قیمت قطعی و نهایی انواع تایر منوط به ارائه صورتهای مالی حسابرسی شده شرکتها خواهد بود و صرف ارائه بررسی قیمتها نمیتواند مبنایی برای قیمتگذاریهای جدید باشد.
گفتنی است بررسی آمارهای تایرسازان کشور حاکی از تولید 42 هزار و 452 تن انواع تایر و تیوب در دو ماهه ماه امسال و رشد 18 درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.
آمار وزنی تولید تایر در فروردین و اردیبهشت سال جاری، معادل تولید 6 میلیون و 363 هزار و 25 حلقه تایر است.