یک‌شنبه 4 آذر 1403

پیشنهاد راه اندازی مرکز کنترل و فرماندهی شهر هوشمند در پایتخت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پیشنهاد راه اندازی مرکز کنترل و فرماندهی شهر هوشمند در پایتخت

رئیس کمیته شهر هوشمند و شفافیت شورای شهر تهران در دیدار با معاون علمی و فناوری رئیس جمهور پیشنهاد راه اندازی مرکز کنترل و فرماندهی شهر هوشمند را ارائه کرد و گفت: این مرکز با حضور تمامی دستگاه‌های دخیل در موضوع شهر هوشمند فعال خواهد شد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ احمد صادقی رئیس کمیته شهر هوشمند و شفافیت شورای شهر تهران در دیدار با سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های بالادستی در شورای شهر با اشاره به ظرفیت‌های بالادستی در شورای شهر تهران اظهار کرد: شورای شهر، شورای شهر تهران است و نه شورای شهرداری تهران و اعضای شورا بر این باور هستند که با ایجاد قوانین تسهیل‌گر می‌توانند زمینه‌های حضور شرکت‌های نوآور در شهر را برای حل مشکلات شهروندان فراهم آورند همچنین با ایجاد همگرایی بین دستگاه‌ها و مکلف کردن آنها به انجام وظایف قانونی از موازی کاری و اهمال جلوگیری شود.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: شهرداری لازم است تا ساختمان‌های بلااستفاده یا فضای فرهنگسراهای موجود را برای توسعه کسب و کارهای خلاق و نوآورانه در اختیار آنها قرار دهد.

صادقی در ادامه گفت‌وگو با هدف استاندار سازی خدمات، رصد لحظه‌ای رخدادهای نوآورانه و ایجاد همگرایی بین دستگاه‌ها در موضوع ارائه خدمات فناورانه در شهر، راه اندازی مرکز کنترل و فرماندهی شهر هوشمند را پیشنهاد کرد و ادامه داد: این مرکز با حضور تمامی دستگاه‌های دخیل در موضوع شهر هوشمند فعال خواهد شد و زمینه همکاری‌های مشترک، ارائه خدمات همسو برای رونق کسب و کارهای هوشمند را فراهم خواهد کرد. همچنین با رصد لحظه‌ای رخدادها و دسترسی همه اعضا به اطلاعات و ایجاد API آزاد و مشترک زمینه ساز تصمیم گیری‌های کلان و تاثیر گذار در شهر تهران فراهم می‌شود.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این جسله با اشاره به اینکه تغییر فرهنگ مهم ترین نیاز برای مجموعه شهرداری و شورای شهر برای بروز تغییرات نوآورانه در شهر است، گفت: تزریق نوآوری در شهرها بسیار مهم است و باید این کار را با کمک توان داخلی انجام دهیم.

ژمعاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: یکی از مهم ترین مشکلات در این حوزه تقابل بخش سنتی و ایده‌های نوآورانه است که باید تلاش کنیم این معضل را حل کنیم تا ایده‌های خلاق سریعتر و بهتر به نیازهای شهری تزریق شود.

ستاری افزود: شرکت‌های دانش بنیان و خلاق زیادی در کشور هستند که ایده‌های نویی برای مدیریت شهری دارند به شرطی که شهرداری خواهان و حامی این ایده‌ها باشد و به جای ارائه صرف خدمات، به عنوان مشاور کنار آنها بایستد و خدماتشان را توسعه دهد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ایده‌های زیادی در حوزه پسماند، مدیریت آب، حمل و نقل، صنایع فرهنگی و خلاق و غیره در کشور وجود دارد که استفاده درست از آنها منوط به بهره گیری درست از توانمندی‌ها، فناوری‌ها و نوآوری‌های بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان و خلاق است.

وی شکل گیری یک تیم همکار میان مدیریت شهری و معاونت علمی و فناوری را ضروری دانست و گفت: باید نیازهای شهری در این کارگروه ویژه عنوان شود و معاونت علمی پل ارتباطی باشد میان اتصال این نیازها به متخصصان و نوآوران کشور این کار به شکل گیری زیست بوم فناوری و نوآوری این حوزه نیز منجر می‌شود.

گلایه عضو شورای شهر تهران نسبت به توقف کامل بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی تخریب باغات محله وردآورد با مصوبه شورای گذشته!/ مشمول‌شدن اعضای شورای شهر تهران در مصوبه تعارض منافع