پنج‌شنبه 4 دی 1404

پیش بینی عجیب ایلان ماسک / رئیس جمهور بعدی آمریکا اعلام شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پیش بینی عجیب ایلان ماسک / رئیس جمهور بعدی آمریکا اعلام شد

اقتصادنیوز: ماسک گفت: ایالات متحده اکنون در آغاز یک دوره 12 ساله بزرگ قرار دارد که شامل دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ و سپس دو دوره متوالی ریاست‌جمهوری ونس خواهد بود.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی، پیش‌بینی کرد که «جی‌دی ونس» معاون فعلی رئیس جمهوری آمریکا، رئیس‌جمهور بعدی این کشور خواهد شد.

ماسک گفت: ایالات متحده اکنون در آغاز یک دوره 12 ساله بزرگ قرار دارد که شامل دومین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ و سپس دو دوره متوالی ریاست‌جمهوری ونس خواهد بود.

انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی آمریکا در سال 2028 برگزار می‌شود و ونس، هنوز برنامه خود برای نامزدی را رسماً اعلام نکرده است.

ونس در سال‌های اخیر با تأکید بر سیاست‌های محافظه‌کارانه، به‌ویژه در زمینه اقتصاد و امنیت ملی، مورد توجه محافل سیاسی جمهوری‌خواهان قرار گرفته و محبوبیت او در میان اعضای حزب رو به افزایش است.

گرچه ونس تاکنون رسماً برنامه خود برای نامزدی را اعلام نکرده، اما حضور او در حلقه نزدیک به دونالد ترامپ و حمایت‌هایی که از سوی نخبگان حزب دریافت کرده، جایگاه او را به‌عنوان یک گزینه جدی برای انتخابات آینده تثبیت کرده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید