پنج‌شنبه 2 مهر 1405

پیکر شهید مدافع وطن رضا هدایتی در انزلی به خاک سپرده شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پیکر شهید مدافع وطن رضا هدایتی در انزلی به خاک سپرده شد

رشت - ایرنا - پیکر شهید مدافع وطن رضا هدایتی صبح روز یکشنبه در میان استقبال پرشور مردم شهیدپرور انزلی در گلزار شهدای این شهر تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش ایرنا، شهیدرضا هدایتی سرباز هنگ مرزی سردشت بود که برای تأمین امنیت مناطق مرزی راهی نقاط محل تردد تروریست‌ها شد و بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

این شهید والا مقام که اهل شهرستان بندرانزلی و 20 سال سن داشت، روز گذشته در هنگ مرزی سردشت تشییع و پس از بازگرداندن به موطنش گیلان در رشت با حضور مسئولان لشکری و کشوری، دادستان و جمعی از نیروهای نظامی و انتظامی در رشت تشییع شد و سپس برای خاکسپاری به زادگاهش شهرستان "بندرانزلی" منتقل و بر روی دستان مردم شهید پرور و در میان استقبال پرشور مردم و مسئولان نظامی و انتظامی این شهرستان تشییع و در خانه ابدی خود آرام گرفت.

این سرباز وظیفه هنگ مرزی سردشت، روز جمعه گذشته حین کنترل و پایش نوار مرزی در منطقه "بلفت" واقع در 15 کیلومتری این شهرستان، به دست اشرار مسلح به شهادت رسید.

وی بهمن ماه سال 1399 برای دفاع از این مرز و بوم به هنگ مرزی سردشت اعزام شده بود و بلافاصله پس از اصابت گلوله تروریست ها به مراکز درمانی انتقال یافت اما به علت شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل شد.

شهرستان بندرانزلی 418 شهید جنگ تحمیلی، 2 شهید مدافع حرم و یک شهید مدافع وطن دارد و حرم 6 شهید گمنام در این شهرستان قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*