چهارشنبه 7 آذر 1403

چرا دولت به جای افزایش قیمت بنزین، سراغ فراریان مالیاتی نرفت؟

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع

سید نظام الدین موسوی عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در سلسله نشست های بصیرت افزایی مسجد انصارالحسین شهرک شهید محلاتی با اشاره به حماسه آفرینی های ملت ایران در 9 دی سال 88 گفت: 10 سال از آن حماسه می گذرد و امروز هم درگیر فتنه هایی به صورت مشابه هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید نظام الدین موسوی عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در سلسله نشست های بصیرت افزایی مسجد انصارالحسین شهرک شهید محلاتی با اشاره به حماسه آفرینی های ملت ایران در 9 دی سال 88 گفت: 10 سال از آن حماسه می گذرد و امروز هم درگیر فتنه هایی به صورت مشابه هستیم.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال زدن عمق استراتژیک پیوند مردم و انقلاب است، اظهارداشت: دشمن در سال 88 تنها توانست در طبقات متوسط به بالا و نخبگان نفوذ کند و توفیقاتی هم بدست آورد، اما در فتنه جدید دشمن طبقات محروم و مستضعف و حتی طبقات ایدئولوژیک انقلاب را هدف گرفته است.

مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس، ادامه داد: فتنه جدید می‌خواهد این طیف را ناامید کرده و هسته اصلی انقلاب را دچار فروپاشی و یاس کند، که این حرکت قطعا از فتنه 88 خطرناک تر است.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، با اشاره به اقدامات افراد نفوذی برای ناامید کردن جامعه، گفت: در فتنه جدید سرپنجه های نفوذ دشمن در حال تلاش هستند تا مردم مستضعف را نسبت به نظام بدبین کنند.

موسوی، با یادآوری سابقه خیانت اولین رئیس جمهور ایران و انحراف نخست وزیر دوران جنگ، افزود: با این شواهد می توانیم بگوییم که جریانات نفوذی ممکن است تا سطح رئیس جمهور و رئیس مجلس بالا بروند، چون ما دیدیم که در فتنه 88 افرادی که قبلا همین سمت ها را داشتند به میدان مقابله با نظام آمدند.

مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس، برخی تحرکات دشمن برای فتنه انگیزی در کشور را یادآور شد و اظهارداشت: بن سلمان ولیعهد سعودی سال 96 گفت که من جنگ را به داخل ایران می کشانم و در همان سال ها در لندن رسانه ضد انقلاب، ایران اینترنشنال را راه انداختند.

وی با بیان اینکه تا زخمی روی بدن شکل نگیرد، دشمن نمی تواند مانند انگل از آن سواستفاده کند، گفت: برخی جریانات نفوذی داخلی که غیرتی بر روی نظام ندارند، بر بدنه آن زخم ایجاد کرده و فرصت سواستفاده به دشمن می دهند.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تاکید بر ایکه برخی حوادث و اتفاقات در مجموعه های منتسب به دولت و همچنین مدل برخورد آنها با مردم طبیعی نیست، اظهارداشت: بخش عمده ای از حرف هایی که برخی مسئولان می زنند و می گویند «نمی توانیم» دروغ است و اگر کشور درست اداره شود بسیاری از مشکلات حل می شود‌.

موسوی با بیان اینکه دولت فعلی با شعار تدبیر به میدان آمد ولی از همان ابتدا کل مسائل کشور را به برجام ربط داد، اضافه کرد: دولت درباره برجام امید بیهوده داد و با دروغ اقدام به ظاهر سازی کرد؛ حتی در قم به دیدار علما رفتند وگفتند هر روز که برجام را دیر امضا کنیم 150 میلیون دلار ضرر می کنیم.

وی با انتقاد از ضعف عملکرد و اعتماد اشتباه برخی مسئولان مذاکره کننده به طرف های غربی، افزود: متاسفانه هیچ کدام از 9 بند شرط های رهبری را عملی نکردند؛ از سوی دیگر در ایران همه نهادها برجام را امضا کردند ولی در آمریکا گفتند «امضای کری تضمین است» که البته همان امضا نیز به کار نیامد.

مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس، با بیان اینکه دولت با وعده دروغ مردم را عصبانی کرد، گفت: افراد نفوذی در کشور دور زدن تحریم را به عنوان یک گزاره غیر اخلاقی جا انداختند و گفتند هر کسی می گوید تحریم ها را دور بزنیم، کاسب تحریم است.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تاکید بر اینکه نفوذی ها کشور را به سمتی بردند که در برابر دشمن آسیب پذیر شود، اظهارداشت: دولت فعلی کارت سوخت و شبکه های شبنم که برای مبارزه با قاچاق بود را حذف کرد و همین اقدامات باعث شد ما در برابر اقدامات و تهاجم های اقتصادی دشمن بی سپر و توان شویم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به اجرای طرح بنزینی دولت اشاره کرد و خطاب به دولت، گفت: چرا به مردم بی احترامی می کنید؟ مگر مردم دشمن و نامحرم اند که به آنها شبیخون می زنید؟

موسوی با بیان اینکه رفتار دولت شوک درمانی بود و چه کسی باور می کند که رئیس جمهور صبح جمعه متوجه گرانی بنزنین شده است، گفت: متاسفانه دولت به جای چنین طرح هایی هیچگاه سراغ دانه درشت ها نمی رود؛ در حالی که به گفته سازمان بازرسی کل کشور، 78 هزار میلیارد تومان مالیات معوق برای 100 نفر است و باید پرسید چرا دولت به این افراد شبیخون نمی زند؟

مدیرعامل سابق خبرگزاری فارس، در ادامه با اشاره به برخی تلاش ها از سوی دولت برای تصویب FATF، گفت: به آقایان می گوئیم اگر این معاهده را بپذیریم تضمین می دهید وضع کشور درست شود، که می گویند نه! ولی اگر نپذیریم وضع بدتر می شود؛ مگر کشور طبقات جهنم است که دائم مردم را به بدتر شدن وضعیت وعده می دهید؟

موسوی با تاکید بر اینکه دولت قبل از پیوستن به معاهده جدید با بگوید با برجام چه بلایی سر کشور آورده است، اظهارداشت: همین دولت پس از برجام با حجم وسیعی از جنجال اعلام کرد که می خواهیم از آمریکا هواپیما نو بخریم ولی در آخر با 4 هواپیما همه چیز تمام شد.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تاکید کرد: مگر می شود از دشمنی که کمر به نابودی ما بسته است انتظار ترحم داشته باشیم؟ مطمئن باشید اگر FATF را هم بپذیریم آمریکا حتی یک لقمه هم در دهان ما نخواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه برخی در داخل می خواهند ما را کتف بسته و ناامید جلوی پای استکبار انداخته و با همین نگاه مردم را نیز ناامید کنند، افزود: نکته دردناک تر این است که آقایان حتی در برابر اقدامات خود، مسئولیت پذیر نیستند ولی رهبری چون عقبه را می دانند، به ماجرا ورود کردند.

موسوی به برخی اقدامات سیاسی برای تخریب نظام، عده ای از چهره های اصلاح طلب و تندرو اشاره کرد و افزود: جالب تر اینکه هم پیمانان سیاسی دولت به جای اینکه بیایند از تصمیم دولت حمایت کنند، نامه 77 نفره می نویسند و به نظام حمله می کنند.

عضو شورای ائتلاف با اشاره به مسئولیت ارکان دولت و شخص رئیس جمهور در ماجرای بنزین و حاشیه های پس از آن، تصریح کرد: آقای روحانی شما مسئول هستید ولی چرا مسئولیت را قبول نمی کنید؟ شاید برخی می خواهند کشور در شرایطی قرار بگیرد که مجبور به پذیرش خواسته های آمریکا و غرب شود.

موسوی در بخش پایانی اظهارات خود با تاکید بر اینکه باید خطر نفوذ را در وقایعی مانند فتنه 88 و فتنه های اخیر، باید جدی گرفت، ادامه داد: میرحسین موسوی در میان نخبگان همواره چهره ای حامی مستضعفین بود اما جریانات نفوذی کاری کردند که وی به سمت تندترین چهره های حامی سرمایه داری برود.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان بر لزوم هوشیاری جامعه و سرلوحه قرار دادن 9 دی خاطرنشان کرد: هر فتنه ای یک تجربه و درس است و ما نباید اجازه دهیم که این درس ها به فراموشی سپرده شود.

انتهای پیام /