جمعه 5 بهمن 1403

چشم امید ورزشکاران ژیمناستیک استان قم به توجه مسئولان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
چشم امید ورزشکاران ژیمناستیک استان قم به توجه مسئولان

کارشناس ورزشی استان قم گفت: باتوجه به شرایط کرونایی وعدم تمرینات کافی، اهالی ژیمناستیک و ورزشکاران این رشته بی‌صبرانه منتظر پایان یافتن این ویروس منحوس وتوجه خاص مسئولان به این رشته زیبا هستند که این مهم درتوان مدیریتی غدیر هدیه لو دیده می‌شود.

رضا ملکی، رئیس سابق هیئت ژیمناستیک استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: بدون شک ژیمناستیک، مادر تمامی رشته‌های ورزشی است و جذابیت این رشته زیبا و دوست‌داشتنی به‌قدری است که گل تمامی مسابقات المپیک وجهانی در وجود این رشته در نزد دوستداران ورزش خلاصه می‌شود.

وی ادامه داد: از اینکه ورزش مادر مهجور واقع‌شده ودرمسیر پویایی و رسیدن به قله‌های افتخار درمیان بسیاری از کشورها هنوز محلی از اعراب ندارد سخن بسیار است؛ اما می‌توان گفت باگذشت بیش از چهل سال از انقلاب اسلامی هنوز مسیر این ورزش در پیچ وخمی بزرگ دنبال می‌شود.

وی افزود: در 12 سال گذشته دکتر محتشمی، جعفر درویش زاده و دکتر درگاهی سکان‌دار هدایت این ورزش مادر شدند و در این چند سال در مقاطعی کوتاه دست ورزشکاران برومند این رشته در مسابقات قهرمانی غرب آسیا و مسابقات بین‌المللی به مدال رسید که شاخص‌ترین آن حضور درخشان سعید کی خواه قهرمان برومند شیرازی در خرک حلقه بود که تا آستانه رسیدن به المپیک جان‌فشانی کرد که متأسفانه این اتفاق برای او طور دیگری رقم خورد تا سال‌ها تلاشش در رسیدن به بزرگ‌ترین آرزوی ورزشی‌اش محقق نشود.

داستان ژیمناستیک شهرقم

وی بابیان اینکه داستان ژیمناستیک شهر قم حکایتی دیگر دارد، گفت: تمامی موجودیت ژیمناستیک استان قم در سالن کوچک و محقر ژیمناستیک در استادیوم تختی خلاصه می‌شد و تلاش ارزنده برادران مهره ساز در پویایی این رشته باوجود ناملایمات بسیار تنها توانست در خصوص دستگاه‌های اختصاصی ژیمناستیک در دو وسیله خلاصه شود و امکانات بسیار ضعیف باوجود تلاش‌های بسیار برای ژیمناستیک قم حرفی برای گفتن باقی نگذارد.

وی بیان کرد: چند صباحی کوتاه عباس جهان‌بینی که بعدا به سمت مدیرکلی ورزش استان رسید عهده‌دار مسئولیت این رشته درقم شد که عطای کار را به لقایش بخشید تا سکان هدایت این رشته در دستان مهدی فلاح از ورزشکاران خوش‌نام قم قرار گیرد.

رئیس سابق هیئت ژیمناستیک قم تصریح کرد: تلاش‌های ارزنده او نیز در احیا این رشته جذاب به هشت ماه خلاصه شد تا با دستور نیک‌خو، مدیرکل وقت اداره کل ورزش و جوانان، هدایت این ورزش به بنده برسد.

وی ادامه داد: 9سال تلاش در مسیر روبه رشد این رشته که در چهار سال اول در ساخت‌وساز خانه اختصاصی ژیمناستیک خلاصه شد و بعد از آن در مسیر قهرمانی دنبال شد خبر ازتحولی بزرگ در این رشته می‌داد.

وی افزود: نگاه درست عباس جهان‌بینی مدیرکل پرتلاش ورزش استان در اختصاص مکانی به این رشته که با درایت و بلند اندیشی انجام پذیرفت و سالن فوتسال که با همکاری اداره کل و شرکت نفت در حال ساخت بود تغییر کاربری پیدا کرد و به خانه ژیمناستیک تبدیل شد.

ملکی اظهار کرد: منطقه انسجام که ساخت خانه ژیمناستیک در آن انجام گرفت، فاقد امکانات برق و آب بود و به جز بیابانی پر خاک، در اطرافش هیچ‌چیز دیده نمی‌شد.

این خبرنگار برجسته ورزشی کشور، ادامه داد: اهالی ژیمناستیک آستین‌ها را بالا زدند و برای ساخت خانه خود از هیچ کوششی دریغ نکردند و ساخت این مجموعه با تلاش اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون ژیمناستیک با اختصاص شش اسباب اصلی اشمیت آلمان صورت گرفت که خبر از تحولی جدید در این رشته می‌داد و باعث شور و حال وصف‌ناشدنی درمیان نوگلان این رشته و مربیان برومند ژیمناستیک شد.

وی عنوان کرد: با آمدن مربیان خوب ژیمناستیک کشور در رده مردان و بانوان به قم عملا نگاه‌ها به‌سوی مسیر قهرمانی معطوف شد و دو مدال ارزشمند طلا و نقره کشوری در بارفیکس که توسط شاگرد برومند استاد نجار زاده در کشور به دست آمد اولین جرقه کسب مدال برای بچه‌های این رشته روشن ساخت.

وی افزود: بعد از کسب این مدال‌ها خرید امکانات و تجهیزات کامل این رشته در دستور کار هیئت قرار گرفت تاحدی که سالن مجهزخانه ژیمناستیک قم جز بهترین و کامل‌ترین سالن‌های کشور نامیده شد که برگزاری اردوهای تیم ملی در آن، بیانگر اهمیت امکانات عالی آن بود.

ملکی در رابطه با در مسیر قهرمانی بانوان در این رشته گفت: با تلاش‌های ارزنده خانم رفیعیان تیم قم توانست برای اولین بار با کسب 24 مدال به سکوی اول سوپر لیگ ژیمناستیک کشور بایستد و قهرمانی‌های متعدد دیگر نیز باعث شد که قمی‌ها در رشته ژیمناستیک بانوان حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی افزود: تلاش‌های بی‌دریغ مربیان ارزنده‌ای چون حسینی، نجار زاده، مهره ساز، موسوی، قدوسی، گائینی، اکبری در پویائی این رشته و حرکت روبه جلو و کسب مقام در سطح کشور وآموزشگاه‌ها و کسب چند مقام ارزنده خبرازشکوفایی این رشته در قم می‌داد.

رئیس سابق هیئت ژیمناستیک قم با بیان اینکه بعد از سپری شدن 9 سال خدمت صادقانه‌ام و سپردن سکان هدایت این رشته به غدیرهدیه لو، از قهرمانان کاراته، مسیر دیگری برای ژیمناستیک قم تعریف شد، اظهار کرد: باتوجه به شرایط کرونایی وعدم تمرینات کافی، اهالی ژیمناستیک و ورزشکاران این رشته بی‌صبرانه منتظر پایان یافتن این ویروس منحوس وتوجه خاص مسئولان به این رشته زیبا هستند که این مهم درتوان مدیریتی غدیر هدیه لو دیده می‌شود.

انتهای پیام