چهارشنبه 18 شهریور 1405

چهارمحال و بختیاری در انتظار پایان هفته برفی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
چهارمحال و بختیاری در انتظار پایان هفته برفی

شهرکرد - ایرنا - معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: از اواخر روز چهارشنبه با ورود یک سامانه پرقدرت به استان بارش برف و باران بسیاری از مناطق استان را فرا می‌گیرد.

مهرداد قطره سامانی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سامانه بارشی تا روز پنجشنبه در استان فعال است و منجر به کولاک برف در کوهرنگ، اردل، لردگان، فارسان و بخش میانکوه می‌شود.

وی با اشاره به استقرار هوای سرد در استان، تصریح کرد: صبح روز سه‌شنبه شهرکرد با دمای 10 درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین مراکز استان‌ها گزارش شد.

قطره سامانی، با توصیه نسبت به رعایت نکات ایمنی در تردد از محورهای کوهستانی و برف‌گیر استان، تصریح کرد: از آنجاکه امکان وقوع کولاک در محورهای کوهستانی وجود دارد احتمال تردد در این محورها وجود دارد و خودروها باید به زنجیرچرخ مجهز شوند.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری، میانگین بارش‌های سال آبی جاری استان را 170 میلیمتر اعلام کرد و گفت: این بارش‌ها در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 37 درصد کاهش و در مقایسه با میانگین بلندمدت دوره مشابه 25 درصد کاهش دارد.

چهارمحال و بختیاری سرچشمه دو رودخانه زاینده‌رود و کارون و بخشی از رودخانه دز است و افزایش یا کاهش بارش‌ها در این استان، استان‌های خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

*س_برچسب‌ها_س*