چهار دستگاه تولید ارز دیجیتال قاچاق در ایلام کشف شد
ایلام - ایرنا - رییس پلیس آگاهی ایلام گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با انجام اقدامات اطلاعاتی، کارآگاهان پلیس موفق به کشف چهار دستگاه تولید ارز دیجیتال در شهر ایلام شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس ایلام، سرهنگ علی مهری اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر فعالیت فردی در زمینه احداث مزرعه تولید بیت کوین در منزل مسکونی، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه با تلاش ماموران انتظامی محل فعالیت متهم شناسایی شد، افزود: با هماهنگی مقام قضایی و شناسایی مکان مورد نظر، متهم در اتاقکی کوچک در حیاط ساختمان، مزرعه تولید ارز دیجیتال (بیت کوین) ماینر خارجی راه اندازی کرده بود.
رییس پلیس آگاهی استان ایلام یادآور شد: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
سرهنگ مهری به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده فعالیت افراد در زمینه قاچاق کالا و ارز، موضوع را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع رسانی کنند.
شهرستان ایلام با مرکزیت استان 220 هزار نفر جمعیت دارد.
*س_برچسبها_س*