چهار هزار و 250 بازدید از اماکن گردشگری کردستان انجام شد
سنندج - ایرنا - معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان گفت: در 9 ماهه امسال چهار هزار و 250 مورد بازدید از اماکن گردشگری این استان انجام شد.
حمید اسکندری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دراین بازدیدها مراکز اقامتی مانند هتل، مهمانپذیر، هتل آپارتمان، رستورانها، مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، دفاتر خدمات مسافرتی، کمپهای گردشگری، خانه مسافرها مورد سرکشی کارشناسان قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: در نتیجه این بازدیدها 241 مورد تذکر، 9 مورد اخطار برای این واحدها صادر شده و فعالیت سه واحد متخلف که تخلفات آن به چند مورد پس از دریافت تذکرات کارشناسان رسیده بود نیز تعلیق شده است.
وی افزود: در این مدت به تعداد 84 مورد شکایت ارسالی رسیدگی شده و برخی از واحدهای که علیه آنها از سوی گردشگران شکایت شده نیز ملزم به ارتقای کیفیت خدمات خود شده اند.
استان کردستان دارای یک هزار و 519 اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکانهای طبیعی است که 828 مورد از این تعداد شامل 763 اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، 42 مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.
*س_برچسبها_س*