کاخ سفید
کاخ سفید
شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا، در ادامه سیاست شکست خورده مداخلهجویی در امور داخلی کشورها، بدعت غیرسازندهای را در پیش گرفته و هفتمین بسته تحریمی علیه ایران را در آخرین جلسه خود وضع کرد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد از مقامات این سازمان خواست تا اصول بی طرفی، برابری و عدالت را رعایت کنند. وزارت امور خارجه روسیه بامداد امروز، سه شنبه، در بیانیهای اعلام کرد: در دیدار لاوروف و گوترش، هر دو طرف بر اهمیت تقویت بیشتر نقش هماهنگ کننده و مرکزی سازمان ملل متحد در روند سیاست جهانی...
پسر رئیس جمهور سابق آمریکا با انتشار توییتی در اهانت به کشور و ملت سودان، موج گستردهای از خشم را در میان سودانیها ایجاد کرد.
محمدصالح جوکار گفت: مقامات کاخ سفید بدانند توان پهپادی ایران مبتنی بر ظرفیتهای بومی بوده و اصلا تحریم پذیر نیست.
پسر ترامپ نوشت، بایدن 16 هزار آمریکایی را در کشوری فقیر و "چاه مستراح" که جنگ آن را چند تکه کرده، رها کرد و ابتدا کادر سفارت را از آنجا خارج کرد، چه افتضاحی!
بایدن رایس را پیش از تصدی پست ریاست جمهوری در ژانویه 2021 به عنوان دستیار داخلی خود معرفی کرده بود و در زمان تبلیغات انتخاباتی در رقابتهای سال 2020 رایس همواره در کنار بایدن دیده میشد؛ اما به نظر میرسد که اکنون در دور جدید رقابتهای انتخاباتی جو بایدن، دیگر رایس در کنار او نخواهد بود.
5 اردیبهشت ماه 1359، سوزانتر از بقیه سالها در صحرای طبس بود؛ پنجه عقاب با شنهای مأمور درگیر شدند اما به سختی شکست خوردند.
مشاور سیاست داخلی بایدن به طور ناگهانی استعفای خود از همکاری با دولت بایدن را اعلام کرد.
تسویهحسابهای درون تشکیلاتی ضد انقلاب شباهت به حذفهای سیاسی در دهه 50 و 60 شمسی توسط منافقین دارد. در بین سالهای 51 تا 53 گروهک منافقین به دلیل شکست استراتژی مبارزه مسلحانه دست به حذف مخالفانش زد!
«سوزان رایس»، مشاور سیاست داخلی دولت بایدن به صورت ناگهانی و غیرمنتظره استعفای خود را برای کنارهگیری از همکاری با دولت بایدن اعلام کرد.
هرچند نسل پنجم ارتباطات همراه در حال حاضر نسبت به فناوری های پیشین، بسیار قدرتمندتر است، اما پیش بینی می شود 6G در زمینه سرعت، تاخیر، طیف، هوش مصنوعی، امنیت و کارآمدی مصرف انرژی بسیار پیشرفته تر باشد.
سایت روسی «نزاویسیمایا گازتا» در گزارشی تحلیلی بهصورت ضمنی به توافق موقت به عنوان نسخه جایگزین احیای برجام اشاره کرده و در این خصوص نوشته است: دولتهای غربی و اسرائیل از آمادگی کاخ سفید برای انعقاد نسخه بهینهشده برجام خبر دادند.
آیا همچنان ممکن است شاهد نفت 200 دلاری باشیم. چنین احتمالی تحت سناریوهای خاصی وجود دارد.
اقتصادنیوز: پسکوف، سخنگوی ریاستجمهوری روسیه گفت تحریمها نتوانسته بر عملکرد اقتصادی این کشور تاثیر منفی بگذارد.
اقتصادنیوز: جو بایدن روز دوشنبه از استعفای «سوزان رایس» مدیر شورای سیاست داخلی کاخ سفید خبر داد.
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا امروز دوشنبه اعلام کرد که «سوزان رایس» مدیر شورای سیاست داخلی کاخ سفید، ماه آینده این پست را ترک خواهد کرد.