پنج‌شنبه 8 آذر 1403

کارخانه لاستیک کردستان با مدیر پروازی مدیریت نمی‌شود / کاهش تولید روزانه به 14 هزار حلقه لاستیک!

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کارخانه لاستیک کردستان با مدیر پروازی مدیریت نمی‌شود / کاهش تولید روزانه به 14 هزار حلقه لاستیک!

کارخانه لاستیک بارز کردستان یکی از کارخانه‌های مهمی در سطح استان است که با اشتغالزایی حدود 800 نفر از جوانان بومی استان به عنوان بزرگترین و مجهزترین کارخانه تولید تایرهای رادیال سواری در کشور شناخته شده اما متاسفانه به دلیل خلاء مدیریتی چرخ آن نمی چرخد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، کارخانه لاستیک بارز کردستان یکی از کارخانه های مهمی در سطح استان است که با اشتغالزایی حدود 800 نفر از جوانان بومی استان به عنوان بزرگترین و مجهزترین کارخانه تولید تایرهای رادیال سواری در کشور شناخته شده و یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال 88 به این استان است که با همت دست اندرکاران سال 92 پیش تولید روزانه آن با سه هزار حلقه آغاز شد.

کارخانه لاستیک بارز کردستان که 22 درصد از لاستیک خودرو‌های سبک کشور را تأمین می‌کند به دلیل مشکلاتی با کاهش تولید مواجه شده است.

این روزها کارخانه لاستیک بارز کردستان حال و روز خوشی ندارد و مدیریت پروازی این کارخانه مدیریتی درست را اعمال نکرده است چرا که روزهای آخر آبان‌ماه سال گذشته و پس از یک‌ماه بلاتکلیفی مدیریتی، طاهر یوسفی با حکم تاپیکو سرپرست بارز کردستان شد اما از آن زمان تاکنون توسط مدیر پروازی و هفته‌ای یک روز مدیریت می‌شود.

شرکت بارز کردستان پتانسیل های بالای فنی، انسانی و تکنولوژیکی جهت قرار گرفتن به عنوان برترین تایر ساز منطقه خاورمیانه را دارد اما ادامه روند جاری، شکست برای این مجموعه دور از انتظار نمی باشد.

این کارخانه با مشکلاتی از جمله بی مدیریتی، نقص فنی دستگاه‌های تولیدی، کمبود و گرانی مواد اولیه، حقوق نیروی انسانی و ممنوعیت صادرات مواجه است و این مشکلات موجب کاهش تولید روزانه این کارخانه از 16 هزار حلقه لاستیک در روز به 14 هزار حلقه شده است.

خرابی دستگاه بنبوری (میکسر لاستیک) این کارخانه از اسفندماه سال گذشته و خلاء مدیریتی باعث شده تا تولید آن به حدود 14 هزار حلقه در روز کاهش یابد.

پیمان الماسی، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در این زمینه اظهار داشت: با هماهنگی و مصوباتی که با وزارت صنعت و معدن و تجارت انجام شد 10 درصد لاستیک بارز و 30 درصد لاستیک کشاورزی مجوز صادرات را دریافت کرده است.

30 درصد مواد این کارخانه وارداتی و مابقی تولید داخل است و 22 درصد از نیازمندی های کشور در بحث خودروهای سبک را تامین می کند لذا رفع این مشکلات از سوی نهاد‌های مرتبط، گام مهمی در جهت رونق تولید و اشتغالزایی در استان خواهد بود.

انتهای پیام /
کارخانه لاستیک کردستان با مدیر پروازی مدیریت نمی‌شود / کاهش تولید روزانه به 14 هزار حلقه لاستیک! 2