شنبه 20 بهمن 1403

کارگاه طنز نویسی در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کارگاه طنز نویسی در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود

فرهنگسرای رسانه با همکاری کانون فیلمنامه‌نویسی سیمرغ، کارگاه طنزنویسی برگزار می‌کند.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای رسانه، این فرهنگسرا با همکاری کانون فیلمنامه‌نویسی سیمرغ، کارگاه طنز نویسی برگزار می‌کند.

استاد حسام نامی از طنزپردازان شناخته شده کشور استاد و مدرس این کارگاه است. در این کارگاه محورهایی نظیر «ایجاد موقعیت طنز در درام»، «گسترش موقعیت طنز و گره‌افکنی»، «خلق شخصیت کمیک» و «چگونگی دیالوگ‌نویسی طنز» آموزش داده می‌شود.

براساس این گزارش، کارگاه طنزنویسی روز پنجشنبه 25 خرداد ماه از ساعت 8 الی 13 در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود. گفتنی است به شرکت‌کنندگان در این کارگاه مدرک معتبر نیز اعطا خواهد شد.

سرمایه‌گذاری صدا و سیما در حوزه طنز با «بگو بخند»

«کانون فیلمنامه‌نویسی سیمرغ» از جمله مجموعه کانون‌های فعال در فرهنگسرای رسانه است که متناسب با ماموریت و اهداف کلی خود نسبت به برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و رسانه ای اقدام می‌کنند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت سیمرغ به آدرس www.kanoonesimorgh.com و صفحه مجازی آن به آدرس kanoonesimorgh.filmnameh مراجعه کنند.