کارگران مجاهدان عرصه جهاد اقتصادی هستند
قزوین - ایرنا - نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین با تبریک به مناسبت روز جهانی کار و کارگر، از کارگران به عنوان مجاهدان عرصه جهاد اقتصادی یاد کرد.
متن پیام آیتالله عابدینی به مناسبت روز کارگر که یک رونوشت از آن روز پنجشنبه به ایرنا ارسال شده بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم کارگران مجاهدان عرصه جهاد اقتصادی هستند که پیامبر اسلام (ص) بر دستان ایشان بوسه زده و قشر زحمتکش و تاثیرگذاری که بازوی توانمند و موتور محرکه اقتصاد کشور و استان به شمار میروند و همیشه در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی از جمله در دوران انقلاب، دفاع مقدس و سالهای اخیر که کشور درگیر جنگ اقتصادی و مبارزه با تحریمهای ظالمانه دشمنان بوده است، نقش مهم و فعالی برعهده داشتند.
اینجانب روز کارگر را به این مردان بزرگ تبریک میگویم و امید است در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به نام "جهش تولید" نامگذاری شده، با تلاش و همت همیشگی کارگران، کارفرمایان و مسئولان شاهد پیشرفت چندین برابری صنعت و رفع موانع تولید در کشور باشیم.
عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین
12 اردیبهشت ماه مصادف با اولین روز ماه می میلادی، به عنوان روز جهانی کارگر نام گذاری شده است.
*س_برچسبها_س*