کار در عرصه هنر بدون بینش در حوزههای مختلف امکان پذیر نیست
معاون فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه کار در عرصه هنر، نیازمند بینش و بصیرت کامل در حوزههای مختلف است، گفت: تولیدات و آثار هنرمندان باید به گونهای باشد که به دل و جان مخاطب بنشیند و لازمه این امر نیز، بینش و بصیرت در همه حوزهها است.
به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در آیین اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان امید، گفت: برگزاری چندین دوره از این جشنواره، نشاندهنده این است که حوزه فرهنگی مسیر طولانی را در این حوزه طی کرده است.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی و اجتماعی کار کردن سخت است و نیازمند توان و هنرمندی در سطح بالا است، افزود: تولیدکنندگان و اثرگذاران میدانند که فعالیت در این حوزه آن هم در جامعه ما با وجود اقتضائات و شرایط خاص، کار سخت و طاقت فرسایی است. دکتر غفاری ادامه داد: خوشبختانه امروز شاهد دستاوردهای خوبی در این جشنواره هستیم و اگر این دستاوردها نبودند، در شرایط فعلی، رغبتی برای برگزاری دهمین دوره این جشنواره وجود نداشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه کار در عرصه هنر بدون بینش در حوزههای مختلف امکان پذیر نیست، گفت: تولیدات و آثار هنرمندان باید به گونهای باشد که به دل و جان مخاطب بنشیند و لازمه این امر نیز، بینش و بصیرت در اغلب حوزهها است. وی همچنین ضمن تشکر از فعالان فرهنگی در ستاد وزارت علوم و معاونان فرهنگی دانشگاهها، داوران و میزبانی دانشگاه الزهرا (س) افزود: امیدواریم همچنان هنرمندان با نگاه عمیق و افقهای تازهتر، این حرکت را استمرار ببخشند و جامعه علمی و دانشگاهی و کل جامعه ایران را از دستاوردهای خود بهرهمند سازند. مهندس عسگری مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رییس جشنواره نیز ضمن تشکر از میزبانی و همکاری دانشگاه الزهرا (س) در برگزاری این جشنواره گفت: دهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان امید یکی از بسترهای مناسب برای بروز استعدادهای جوانان در این عرصه است. وی با بیان اینکه ترغیب فعالان عرصه فیلم و عکس در دانشگاهها به تولید آثار فاخر هنری در موضوعات اجتماعی بهویژه موضوع "اعتیاد" از اهداف این رویداد بود، افزود: این جشنواره در سه رشته فیلم کوتاه، عکس و فیلمنامه برگزار شد. بخش فیلم کوتاه این جشنواره شامل فیلمهای مستند، تجربی، داستانی و انیمیشن بود. در بخش عکس نیز شرکتکنندگان در قالب عکسهای هنری و اجتماعی وارد عرصه رقابت شدند. مهندس عسگری در ادامه در رابطه با موضوعات این جشنواره مطرح کرد: موضوعات آزاد این جشنواره شامل اعتیاد و آسیبهای اجتماعی، جهان علیه خشونت و افراطیگری، تهران، پایتخت ایران است. مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه در فاصله بین جشنواره نهم و دهم شاهد حضور گسترده فیلم سازان بهخصوص در عرصه بینالمللی هستیم، اظهارداشت: برگزاری این جشنواره موجب تقویت دیپلماسی فرهنگی ایران در شرایط تحریم شد. امیدواریم این جشنواره استمرار داشته باشد و نقش خود را در حوزه خردورزی به خوبی ایفا کند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این برنامه از مقام فرهنگی، هنری و اخلاقی استاد علی نصیریان نیز تجلیل شد.
انتهای پیام