علی نصیریان
علی نصیریان
در دهه دوم برپایی جشنواره فیلم فجر که دورههای پررونقی را دربرمیگیرد و بسیاری از آثار ماندگار سینما در آن سالها خلق شدهاند، فیلمها و شخصیتهایی ماندگار شدهاند که بیشتر آنها یادگار نامهایی تکرار نشدنی در تاریخ سینمای ایران هستند.
فرهاد آئیش بازیگر و کارگردان شناخته شده تئاتر و سینما، خبر از انتشار مجموعهای از نمایشنامههایش در کتابی، همراه با یادداشتی از علی نصیریان داد.
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، خانواده از دیرباز اهمیت ویژهای در میان مردم داشته است چراکه از بطن فرهنگ ایرانی میآید که حتی پس از ورود اسلام به ایران نیز، بر این اهمیت و آداب تکریم خانواده افزوده شد. دراین میان سینما به عنوان یکی از ابزارهای فرهنگی، گاه با زاویه دوربین یک کارگردان این نوع ارزش را راجع به پدر و مادر بگونهای خاص جلوه داده است، آن نوع نگاه خاص به پدر را قرار است...
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، از آغاز جشنواره فیلم فجر، همواره تقابلی میان فیلمهای کمدی و این رویداد سینمایی وجود داشته است. حضور آثار کمدی در جشنواره معمولاً با جنجالهایی از سوی منتقدان و سازندگان فیلمها همراه بوده و در برخی موارد، منجر به حذف این آثار از فهرست فیلمهای حاضر در جشنواره شده است. با این حال، در لیست فیلمهای جشنواره فجر، آثار کمدی نیز وجود دارند که توانستهاند...
در چهار دهه برگزاری جشنواره فیلم فجر، فیلمهایی نمایش داده شدند که نه بخاطر جایزههای فراوان یا استقبال مردم بلکه بخاطر کاراکترهایی خاص در ذهنها ماندگار شدند. بعضی از این کاراکترها توسط بازیگرانی خلق شدند که دیگر در میان ما نیستند اما با نقشهایی که ایفا کردند همیشه برای سینمادوستان زنده باقی میمانند.
از اولین روزی که جشنواره فیلم فجر شروع شد تا امروز که به چهل و سومین دوره آن رسیدهایم، اتفاقات فراوانی افتاده است. روزگاری در این جشنواره سینماگران موج نو حضور داشتند و با نامشان به آن اعتبار دادند و در دورانی این جشنواره به اعتباری رسید که به کارگردانان فیلم اولی و جریان تازه اعتبار داد و به مهمترین جشنوارههای جهانی راه یافتند.
به گفته کارگردان سینما، چشمانداز من هیچگاه دریافت جایزه از جشنوارههای مختلف نبوده است، بلکه همواره دغدغه ساخت یک فیلم استاندارد را داشتم.
بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون ضمن تاکید بر تقویت نمایش ایرانی افزود: تئاتر را نمیتوان دیکته کرد، یک جوشش خلاقه انسانی و درونی است و باید دید آن نویسنده چه در مغز داشته که این اجرا براساس آن شکل گرفته است.
«افسانه سلطان و شبان» ساخته داریوش فرهنگ یکی از سریالهای موفق دهه 1360 خط داستانیای کموبیش شبیه به رمان «شاهزاده و گدا» داشت.
کاربران فضای مجازی با انتشار تصویری از علی نصیریان و تاکاشی شیمورا هنرمند ژاپنی، شباهتشان را نشان دادند.
کاربران فضای مجازی با انتشار تصویری از علی نصیریان و تاکاشی شیمورا هنرمند ژاپنی، شباهتشان را نشان دادند. به گزارش عرشه آنلاین؛ علی نصیریان (زاده 15 بهمن 1313) بازیگر، نمایشنامهنویس و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون اهل ایران است. او در سال 1380 بهعنوان چهره ماندگار ایرانی در رشته بازیگری شناخته شد و نشان درجه یک هنری را دریافت کرد. تصاویر زیر شباهت جالب توجه علی نصیریان و تاکاشی...
فیلمهای سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن شامل «هفت سنگ»، «آتش پنهان»، «لونه شغال»، «ناتمام»، «زاغه نشینان فوتبالیست»، «خطرناک»، «پس از فروش»، «کونگ فو کار بی باک»، «شکارچی شنبه»، «هیام»، «تپه عقابها»، «دستهای کوچک، قلبهای بزرگ»، «منصور»، «ارزش قدرت»، «کلاس 83»، «عملیات قطب شمال»، «یدککش شماره 22»، «تقلب»، «نقاش»، «دوئل بزرگ»، «الف... امنیت»، «ویکرام و ودا»، «بوبو قهرمان کوچک 2»، «سفر...
«افسانه سلطان و شبان» ساخته داریوش فرهنگ یکی از سریالهای موفق دهه 1360 خط داستانیای کموبیش شبیه به رمان «شاهزاده و گدا» داشت. داریوش فرهنگ به همراه مهدی هاشمی فیلمنامه این کار نوشته و گویا نه از رمان «شاهزاده و گدا»، که از ذخایر ادب فارسی برای پروراندن داستانشان بهره برده بودند.
«زاغهنشینان فوتبالیست»، «خطرناک»، «کونگفو کار بیباک» و «نقاش» از جمله فیلمهای جدید روزهای پایانی دومین هفته از مهر ماه است که شبکههای سیما پخش میشود.
«زاغهنشینان فوتبالیست»، «خطرناک»، «کونگفو کار بیباک» و «نقاش» از جمله فیلمهای جدید روزهای پایانی دومین هفته از مهر ماه است که شبکههای سیما پخش میشود.