پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

کاندیداها به خاطر عظمت انقلاب از سیاه نمایی پرهیز کنند / تضعیف مجلس، ظلم به مردم سالاری است

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
کاندیداها به خاطر عظمت انقلاب از سیاه نمایی پرهیز کنند / تضعیف مجلس، ظلم به مردم سالاری است

رئیس مجلس گفت: همکاران من و ملت ایران، سالگرد انقلاب اسلامی و تبلیغات انتخابات مجلس را در پیش رو داریم، همه به خاطر عظمت انقلاب از سیاه نمایی پرهیز کنند.

به گزارش مشرق، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس در نطق قبل از دستور با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: آمریکا یکی از اهداف خود را ایجاد یاس بین ملت و بدبین کردن مردم به مسئولان قرار داده است و علنا آن را اظهار می کند.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_نامه 100 اقتصاددان به لاریجانی + اسامی و جزئیات طرح_س*

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی با پیشوایی امام (ره) شکل گرفت ولی عده‌ای به هر بهانه می خواهند صفوف ملت را متفرق کنند. اگر به تحرکات آمریکا توجه شود برنامه بزرگتری برای ملسمانان تدارک دیده اند تا در قالب معامله قرن مسلمانان را تضعیف کنند.

وی افزود: همکاران من و ملت ایران، سالگرد انقلاب اسلامی و تبلیغات انتخابات مجلس را در پیش رو داریم، همه به خاطر عظمت انقلاب از سیاه نمایی پرهیز کنند. انقاب حرکت نو در جهان اسلام بوده و هست.

رئیس مجلس ادامه داد: تضعیف نهاد مجلس، غیرانقلابی و ظلم به مردم سالاری است.

منبع: فارس