کاهش بارندگی در آستارا و تاکید مسئولان بر مدیریت منابع آب
آستارا - ایرنا - معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا گفت: مطابق پیشبینی هواشناسی، تا اوایل مرداد ماه بارندگی نخواهیم داشت و دهیاران، اداره منابع آب و جهاد کشاورزی انهار اراضی قابل کشت را لایروبی و کشاورزان در تقسیم عادلانه منابع آب همکاری کنند.
کامبیز لقمانی مقدم روز پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران در فرمانداری آستارا اظهار کرد: با گرم شدن هوا ذخیره منابع آب کاهش می یابد و احتمال تنش آبی در بخش کشاورزی وجود دارد و شهروندان در مصرف آب شرب صرفه جویی و از آبیاری باغ ها با آن خودداری کنند.
وی ادامه داد: آتش سوزی اراضی جنگلی در پی افزایش دمای هوا دور از انتظار نیست و یگان حفاظت منابع طبیعی، دهیاران و شوراهای اسلامی اراضی جنگلی را پایش کنند.
معاون امور عمرانی فرماندار آستارا افزود: تجهیزات برق سه حلقه چاه کشاورزی سرقت شده بود و با مساعدت نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی، تجهیزات جایگزین خریداری و نصب شد.
فردین فرتوت نیا رئیس اداره هواشناسی آستارا هم گفت: میانگین دمای هوا در خرداد ماه 34 درجه و میزان بارندگی چهار و نیم میلیمتر بوده و رکورد کمترین بارش در خرداد ماه شکسته شده است و تنش آبی و آتش سوزی اراضی جنگلی دور از انتظار نیست.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت، هفت هزار و 500 هکتار اراضی کشاورزی و هفت رشته رودخانه در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
*س_برچسبها_س*