کاهش 30 درصدی مسافر فرودگاه کیش
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های کیش گفت: امسال به دلیل فراگیری این جزیره در وضعیت قرمز کرونایی تعداد پرواز هواپیماها در فرودگاه این جزیره 29 درصد و پذیرش مسافران نیز 33 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت.
به گزارش ایرنا، علی عرب روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فروردین امسال یک هزار و 724پرواز در فرودگاه بین المللی کیش برقرار شده که در نتیجه آن 168هزار و 409 مسافر و یک میلیون و 215 هزار و 657 کیلوگرم بار جابجا شد.
وی اضافه کرد: در کل سال 99 نیز در مجموع با برقراری 21 هزار و 585 پرواز و جابه جایی 2 میلیون و 300 هزارو 691 مسافر، بیش از 26 میلیون و 288 هزار و 711 کیلوگرم بار در فرودگاه کیش انجام شد که این آمار نسبت به سال 98 در نشست و برخاست چهار درصد و در اعزام و پذیرش مسافر23 درصد کاهش داشته است.
کیش از 20 فروردین در وضعیت قرمز قرار گرفتع است
از ابتدای شیوع پاندمی کرونا تا ساعت 24 سه شنبه 7 اردیبهشت در این جزیره چهار هزار و 76 بیمار مبتلا به ویروس کرونا (کووید 19 و نوع جهش یافته انگلیسی) شناسایی شده است که ابتلای 17 نفرآنان در روز گذشته تایید شد، اکنون 18 بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان کیش بستری هستند.
جزیره کیش یکی از چهار مناطق گردشگر پذیر جنوب غرب آسیا بوده که همه ساله حدود یک میلیون و 800 هزار نفر گردشگر پذیرش میکرد که در سال گذشته به حداقل ممکن رسیده است.
پذیرش مسافر کیش در تعطیات عید نوروز سال 1400 نیز به نسبت نوروز سال 1398 (قبل از شیوع کرونا) حدود 50 درصد کاهش یافت.
جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از 91 کیلومتر مربع مساحت در 18 کیلومتری کرانه جنوبی ایران واقع شده که در گذشته آن را قیس می خواندند.
این جزیره از دیرباز تاکنون به دلیل موقعیت راهبردی، زیبایی های بی نظیر و توسعه همهجانبه اقتصادی و گردشگری مقصد گردشگران و فعالان حوزه تجارت و اقتصاد بوده و همواره یکی از مطرح ترین مناطق آزاد کشور محسوب میشود.
بیشتر بخوانید: تصویب تأسیس 7 منطقه آزاد جدید در مجمع تشخیص لینک کوتاه: asriran.com/003HKb