چهارشنبه 17 بهمن 1403

کاهش 31 درصدی خریدتضمینی گندم در همدان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
کاهش 31 درصدی خریدتضمینی گندم در همدان

مدیرکل شرکت غله و بازرگانی استان همدان از خرید تضمینی 157 هزار و 516 تن گندم در این استان خبر داد و گفت: مقدار خرید تضمینی گندم تا الان نسبت به سال گذشته 31 درصد کاهش داشته است.

مسعود بکایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای سال 1400 تا روز گذشته 157 هزار و 516 تن گندم را به‌صورت تضمینی از کشاورزان خریداری کردیم.

بکایی تصریح کرد: در میان شهرستان‌های استان، بیشترین خرید تضمینی گندم با 38 هزار و 685 تن، مربوط به شهرستان رزن و پس از آن شهرستان اسدآباد با 32 هزار و 740 تن، بوده است.

وی ادامه داد: هزار و 537 تن از این گندم‌ها توسط مراکز دولتی، 32 هزار و 594 تن توسط کارخانجات آرد، 79 هزار و 563 تن توسط توسط سیلوهای بخش خصوصی و 52 هزار و 442 تن توسط تعاونی‌های روستایی خریداری شده‌است.

بکایی خاطرنشان کرد: مقدار خرید تضمینی گندم تا الان نسبت به سال گذشته 31 درصد و نسبت به میانگین 9 سال گذشته 21 درصد کاهش داشته است.

مدیرکل شرکت غله و بازرگانی استان همدان با بیان اینکه 56.15 درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده است، گفت: 26 تیرماه آخرین تاریخ واریز وجه کشاورزان گندمکار بود که به بانک ارسال شده است.

بکایی در رابطه با خرید تضمینی کلزا در استان، اظهار کرد: از ابتدای سال تا الان 962 تن کلزا به‌صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده که هزینه 66.3 درصد آن به کشاورزان پرداخت شده است.

انتهای پیام