کاوه موسوی: میگفتند پرتاب چکش برای بانوان خوب نیست
قهرمان سابق پرتاب چکش مردان ایران پس از رکوردشکنی شاگردش در قهرمانی باشگاههای بانوان گفت: پرتاب چکش تا 6-7 سال پیش در بخش بانوان فعال نبود و میگفتند که برای آنها خوب نیست.
به گزارش ایسنا، مسابقات دوومیدانی قهرمانی باشگاههای کشور در بخش بانوان طی روزای 29 و 30 شهریور ماه برگزار و در پایان چندین رکورد ملی و باشگاهی شکسته شد؛ در پرتاب چکش ریحانه آرانی با ثبت حد نصاب 57.15 رکورد ملی و باشگاهی این ماده را به نام خود ثبت کرد.
کاوه موسوی، قهرمان سابق پرتاب چکش ایران و مربی این ورزشکار در گفتوگو با ایسنا به بهبود انگیزه دوومیدانیکاران اشاره و بیان کرد: از زمانی که مدیریت فدراسیون تغییر کرده، تحول خیلی خوبی در دومیدانی ایجاد شده است و ورزشکاران انگیزه گرفتهاند حتی من هم انگیزه پیدا کردهام تا به عنوان ورزشکار و مربی فعالیت کنم. از طرف دیگر باشگاههای خوبی شرکت کردهاند، دوومیدانی از ناامیدی و بلاتکلیفی بیرون آمده و احترامها تا حدودی بیشتر شده است.
او در مورد وضعیت دوومیدانی بانوان گفت: بانوان در هر سه مسابقهای که امسال برگزار شده است، رکورد زدهاند؛ در پرش با نیزه، پرتاب دیسک، چکش و... رکوردشکنی اتفاق افتاد و این یعنی بخش بانوان به جایی رسیده که تفکر حرفهای ورزشکاران و مربیان آنها جواب داده است. یکی از دلایل بهبود این است که کسانی که سالها زحمت کشیده، رکودار بودند و از پول دولت برایشان خرج شده بود تا با مربیان خارجی کار کنند اکنون با تجربه خود مسیری طولانی را برای ورزشکاران هموار کردهاند. در گذشته نمیتوانستیم به بخش بانوان ورود کنیم اما اکنون خیلی از ورزشکارن خوب و قدیمی، مربی بانوان هستند و خوب کار میکنند.
این مربی دوومیدانی در مورد وضعیت پرتاب چکش بانوان گفت: پرتاب چکش تا 6-7 سال پیش در بخش بانوان فعال نبود و میگفتند که برای آنها خوب نیست اما بعد از اینکه خانم پریناز ابراهیمی برای اولین بار در این ماده مسابقه داد، فدراسیون به تدریج اجازه برگزاری مسابقات پرتاب چکش بانوان را صادر و فدراسیون پزشکی ورزشی هم آن را تایید کرد. استانها هم به تدریج در این بخش فعالیت کردند و نتایج قابل قبولی به دست آوردند که این باعث افزایش تعداد و رقابت بانوان شد.
او در این مورد افزود: در پرتاب چکش فقط ارومیه خوب کار میکند البته سایر استانها هم فعالیت دارند اما مثل ارومیه نیست. از طرفی رکورد پرتاب چکش خیلی پایین بود اما رکورد فعلی (57.15) قابل قبول است. اگر به همین منوال جلو برود و با حمایت مسئولان رقابت سالمی بین زهرا عرب رستمی و ریحانه آرانی شکل بگیرد تا همچنان رکورد یکدیگر را بزنند و به 62 متر برسند، میتوانند در آسیا مدال بگیرند. از آنجایی که سن آنها کم است تا 10 دیگر میتوانند برای ایران مدال بگیرند و میتوانیم برای مقامهای دوم تا چهارم به آنها امید داشته باشیم.
موسوی در پایان گفت: از سرپرست فدراسیون، پدرم و آقای پورایراندوست (مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی) تشکر میکنم. آقای پورایراندوست در رکوردشکنی خانم آرانی نقش داست چون این ورزشکار را به آذربایجان غربی راه نمیدانند اما مدیرکل تاکید فراوان داشت که باید به این استان بیاید و از تخصص ما استفاده کند.
انتهای پیام