کاپیتان پرسپولیس، کفشهایش را آویخت

سوپرمن فوتبال ایران، کفشهایش را آویخت
پرافتخارترین بازیکن تاریخ لیگ برتر امروز به صورت رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
برترینها: سیدجلال حسینی کاپیتان اسبق تیم ملی و پرسپولیس بعد از حضور در تیم ملی و باشگاههای مختلف امروز با انتشار این پست به صورت رسمی از فوتبال خداحافظی کرد.
سوپرمن فوتبال ایران، کفشهایش را آویخت
سیدجلال حسینی که فوتبال خود را از باشگاه ملوان آغاز کرده بود در تیمهای سایپا، سپاهان، الاهلی قطر، نفت تهران و پرسپولیس سابقه بازی دارد. او همچنین 115 بازی ملی در کارنامه دارد که از این حیث او را جزو مهم ترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران کرده است.
سیدجلال با تیمهای سایپا، سپاهان سه بار و پرسپولیس پنج بار قهرمان لیگ برتر شده است تا با 9 قهرمانی پرافتخارترین بازیکن تاریخ لیگ برتر باشد. حسینی همچنین تجربه حضور در دو فینال لیگ قهرمانان آسیا، سه بار حضور در جام ملتهای آسیا و همچنین تجربه بازی در جام جهانی 2014 برزیل را در کارنامه دارد تا رزومه دست نیافتنی در فوتبال ایران برای خود به ثبت برساند.
با هماهنگیهای صورت گرفته قرار است سیدجلال حسینی به کادر فنی پرسپولیس اضافه شود تا همچنان حضور ادامهداری در این باشگاه داشته باشد.
هم اکنون دیگران می خوانند-
پشت پرده یک پرونده فرزندکشی | این مادر زندانی 6 بار خودکشی کرده است
-
مخالفت صریح دولت با اصلاح حقوق بازنشستگان و نظر هیات تطبیق قوانین مجلس / توضیحات جدید سخنگوی دولت
-
مردی که قلب دخترش را نشانه گرفت
-
مجری سرشناس ورزشی سرطان گرفت + عکس
-
خبر مهم مجلس از افزایش قیمت بنزین | بنزین سهمیهای و آزاد چقدر شد؟
-
اینترنت در بعضی مناطق به یک دلیل عجیب قطع شد!
