کرانه باختری
کرانه باختری
لیندسی گراهام در خیالبافی جدید خود خواستار هدف قرار دادن پالایشگاههای ایران در صورت جان باختن اسرای صهیونیست در غزه شد.
اقتصادنیوز: در پی درخواست وزیر جنگ اسرائیل برای تبادل اسرا با مقاومت فلسطین، شمار دیگری از وزرای کابینه نخست وزیر اسرائیل، خواستار برکناری وی شدند.
اقتصادنیوز: صدراعظم آلمان پس از کشف اجساد اسیران اسرائیلی در غزه خواستار آتش بس فوری در این منطقه شد.
وزیر دارایی اسرائیل اعلام کرد که مشارکت کنندگان در اعتصاب فردا، حقوق نخواهند گرفت.
نقاط مختلف سرزمینهای اشغالی شاهد تظاهرات شمار زیادی از شهرکنشینان اسرائیلی است.
اقتصادنیوز: نقاط مختلف سرزمینهای اشغالی شاهد تظاهرات شمار زیادی از شهرکنشینان اسرائیلی است.
اقتصادنیوز: منابعی در جنبش حماس فلسطین اعلام کردند مذاکرات دوحه درباره برقراری آتشبس در نوار غزه شکست خورد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تصویب بقای ارتش این رژیم در محور فیلادلفیا، عملا پرونده مذاکرات را بست.
منابعی در جنبش حماس فلسطین اعلام کردند مذاکرات دوحه درباره برقراری آتشبس در نوار غزه شکست خورد و نخست وزیر رژیم صهیونیستی با تصویب بقای ارتش این رژیم در محور فیلادلفیا، عملا پرونده مذاکرات را بست.
اقتصادنیوز: جنبش حماس در بیانیهای نخستوزیر رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مقصر ناکام ماندن مذاکرات و کشته شدن اسرای صهیونیست در نوار غزه دانست.
جنبش حماس در بیانیهای نخستوزیر رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مقصر ناکام ماندن مذاکرات و کشته شدن اسرای صهیونیست در نوار غزه دانست.
«سیدعبدالله صفیالدین» نماینده جنبش حزبالله لبنان در تهران، پیش از ظهر امروز (یکشنبه) با «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه دیدار کرد.
اقتصادنیوز: عراقچی در دیدار با نماینده حزبالله لبنان در کشورمان بر تداوم سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت تاکید کرد.
عراقچی در دیدار با نماینده حزبالله لبنان در کشورمان بر تداوم سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت تاکید کرد.
نماینده حزبالله لبنان با وزیر امور خارجه ملاقات کرد.