کرملین
کرملین
سخنگوی کرملین نسبت به گزارشهای رسانهای درباره تحریمهای قریبالوقوع اتحادیه اروپا علیه مسکو واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: زلنسکی در مصاحبهای با «مارتا راداتز» از شبکه ایبیسی نیوز که روز یکشنبه پخش شد، گفت: «فکر میکنم رئیسجمهور ترامپ چیزی را که پوتین میخواست به او داد.»
اقتصادنیوز: تهاجم روسیه به اوکراین، آزمونی بزرگ برای سیاست تحریمهای آمریکا بود.
در عمارت دولت (ساختمان وزیران) در کییف در پی حمله پهپادی روسیه آتش سوزی رخ داد.
در جریان برگزاری مجمع اقتصادی شرق روسیه (EEF)، در مجموع 353 توافقنامه بین شرکتهای خصوصی و دولتی از 75 کشور به ارزش 74.1 میلیارد دلار به امضا رسید.
تهاجم روسیه به اوکراین در فوریه2022، بزرگترین میدان آزمایش برای سیاست تحریمهای غرب بود. واشنگتن و بروکسل وعده دادند که مسکو را با «شدیدترین تحریمهای تاریخ» زمینگیر خواهند کرد. از همان روز نخست؛ اما یک تناقض بنیادین سیاست آمریکا را فلج کرد: فشار حداکثری بر کرملین، بدون آنکه عرضه جهانی نفت مختل شود.
اقتصادنیوز: با توجه به درخواست مذاکره وزیر امور خارجه آمریکا با ایران، جناب عالی به عنوان نماینده ملت و رئیس شورای عالی امنیت ملی ابتکار عمل را به دست گیرید و کشور را به ساحل نجات برسانید...
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه با رد قاطعانه ضمانتهای امنیتی پیشنهادی غرب برای اوکراین هشدار داد که هرگونه نیروی خارجی مستقر در این کشور، «هدفی مشروع» برای ارتش روسیه تلقی خواهد شد.
اقتصادنیوز: فنلاند توانست ساختاری دفاعی و ملی ایجاد کند. این ساختار نه فقط به خاطر تهدیدهای روسیه، که به خاطر وجود چیزهایی بود که مردم برای دفاع کردن از آنها آماده بودند.
رئیسجمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، و رئیسجمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ممکن است بهزودی دوباره با هم دیدار کنند. این موضوع را دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در مصاحبهای که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد.
سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا دور دوم مذاکرات بین پوتین و ترامپ در آینده نزدیک امکانپذیر است، گفت: البته که ممکن است.
سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا دور دوم مذاکرات بین پوتین و ترامپ در آینده نزدیک امکانپذیر است، گفت: البته که ممکن است. وی افزود: شکی ندارم که اگر روسای جمهور لازم بدانند، دیدار آنها میتواند خیلی سریع سازماندهی شود. همانطور که دیدار در آلاسکا به سرعت سازماندهی شد.
اقتصادنیوز: سخنگوی کرملین در پاسخ به این سوال که آیا دور دوم مذاکرات بین پوتین و ترامپ در آینده نزدیک امکانپذیر است، گفت: البته که ممکن است.
سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره اینکه آیا رئیس جمهور روسیه نیز نسبت به همتای آمریکاییاش ناامید شده است، پاسخ متفاوتی داد.
سخنگوی کرملین گفت پوتین، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین را برای مذاکره به مسکو دعوت کرد، نه برای پذیرش تسلیم.