کرملین
کرملین
رئیسجمهور روسیه و همتای آمریکایی وی در تماسی تلفنی درباره تشدید تنشها در خاورمیانه گفتوگو کردند.
معاون وزیر امور خارجه روسیه که کشورش تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را به شدت محکوم کرده است، گفت: اسرائیلیها با وضعیت امنیتی بدتری نسبت به قبل (از حملات به ایران) مواجه خواهند شد.
پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران، کشورها، سازمانها و برخی مقامات از سراسر جهان به این اقدام تجاوزکارانه واکنش نشان دادهاند.
رئیس پلیس فتای پایتخت با اشاره به پرتکرارترین جرم سایبری در پایتخت، گفت: جرایم اقتصادی، کماکان بیشترین جرم سایبری است که در تهران رخ می دهد.
اقتصادنیوز: رئیسجمهور در پیامی فرارسیدن روز ملی فدراسیون روسیه را به رئیس جمهور و ملت این کشور تبریک گفت.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که مسکو انتظار دارد مذاکرات غیرمستقیم میان آمریکا و ایران «ثمربخش» باشد.
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه آمادگی مسکو برای «مشارکت سازنده» و ارائه «کمکهای محسوس» به روند دستیابی به توافقی میان ایران و آمریکا را اعلام کرد.
رئیسجمهور اوکراین تاکید کرد که تنها حاضر است با همتای روس خود بر سر موضوع اراضی مذاکره داشته باشد.
اقتصادنیوز: رئیسجمهور اوکراین تاکید کرد که تنها حاضر است با همتای روس خود بر سر موضوع اراضی مذاکره داشته باشد.
معاون وزیر امورخارجه روسیه گفت: ایران همچنان قابل راستیآزماییترین کشور در بین تمام اعضای آژانس اتمی است.
اقتصادنیوز: معاون وزیر امورخارجه روسیه تاکید کرد که آمریکا مقصر وضعیت کنونی پیرامون موضوع هستهای ایران است.
اقتصادنیوز: نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی اعلام کرد که پیشنویس قطعنامه تروئیکای اروپایی و آمریکا در رابطه با برنامه هستهای ایران بسیار بد و ناعادلانه است.
سخنگوی کرملین گفت که روسیه آماده است تا در صورت لزوم، برای خارجکردن سوخت هستهای مازاد در ایران، به این کشور کمک کند.