کرونا تردد خودرویی در استان اردبیل را 30 درصد کاهش داد

اردبیل - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای استان اردبیل گفت: از ابتدای اسفندماه سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا تردد خودرویی استان با 30 درصد کاهش یافته است.
علی رحمتی روز چهارشنبه در بازدید از جادههای اردبیل افزود: از اول تا 20 اسفندماه سال جاری سه میلیون و 672 هزار تردد در استان به ثبت رسیده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 4 میلیون و 677 هزار تردد بود بیش از یک میلیون تردد کاهش داشته است.
وی از کاهش 27 درصدی تردد در مبادی ورودی و خروجی استان خبر داد و بیان کرد: در 20 روز اسفند سال گذشته 589 هزار تردد در مبادی یاد شده به ثبت رسیده بود که این میزان هم اکنون به 431 هزار تردد رسیده است.
بهگفته وی، بطور متوسط تردد روزانه مبادی ورودی و خروجی استان به 650 مورد کاهش یافته است.
رحمتی با اشاره به فعالیت 64 سامانه تردد شمار درجاده های استان اردبیل افزود: 40دوربین نظارت تصویری، 27 سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور سرعت و 2سامانه نوین حین حرکت نیز در جاده های استان فعال است.
*س_برچسبها_س*