کرونا حدود 10 میلیارد ریال به مراکز فرهنگی شیروان خسارت زد

بجنورد - ایرنا - رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان گفت: شیوع ویروس کرونا، 9 میلیارد و 800 میلیون ریال به مراکز فرهنگی و هنری این شهرستان خراسان شمالی خسارت زد.
ابراهیم عباسپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این خسارت به موسسات قرآنی، مجتمع فرهنگی هنری، آموزشگاه های آزاد، کانون های آگهی و تبلیغات و همچنین انتشارات بوده است.
وی گفت: با شیوع کرونا درآمد بسیاری از این مراکز کاهش یافته است.
عباسپور در خصوص اقدامات انجام شده برای جبران خسارت این مراکز افزود: لیست آنان برای دریافت تسهیلات گرفته شده که 53 نفر برای خسارت ناشی از کرونا به بانک معرفی شده اند.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیروان گفت: همچنین تمامی کسانیکه زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه ماه بیمه آنان را پرداخت خواهد کرد.
وی افزود در این پیوند به همه اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان در قالب پیامی مبنی بر ثبت نام در سامانه کارا و دریافت تسهیلات تاکید شده است.
عباسپور افزود: به هر نفر وام 12 درصد با بازپرداخت 2 ساله به مبلغ 60 تا 160 میلیون ریال پرداخت خواهد شد.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
*س_برچسبها_س*