کرونا پسماندهای عفونی بیمارستانی را در خراسان شمالی افزایش داد

بجنورد - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: شیوع ویروس کرونا پسماندهای عفونی بیمارستانی استان را در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال 32 درصد افزایش داد.
به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری این دانشگاه، دکتر قاسم بیانی گفت: در این بازه زمانی هزار و 155 کیلوگرم زباله عفونی در بیمارستان های سطح استان تولید شد که این میزان در 6 ماهه پارسال 875 کیلوگرم بود.
وی افزود: زباله های عفونی در بیمارستان ها در دستگاه اتوکلاو در دمای 93 تا 177 درجه سانتی گراد طبق دستورالعمل وزارتخانه بی خطرسازی می شوند و در اتاقک نگهداری زباله ها با دمای مشخص نگهداری و در کمتر از 24 ساعت تحویل شهرداری می شود.
وی خاطرنشان کرد: زباله های تمام بیمارستاهای سانترال بیمارستان های مخصوص بستری بیماران کرونا در استان عفونی تلقی شده و با دستورالعمل امحای زباله عفونی بی خطرسازی می شوند.
وی از مردم خواست تمامی زباله های عفونی خود مانند ماسک، دستکش و وسایل حفاظت فردی را در کیسه های پلاستیکی قرار داده و آن را گره بزنند.
بیانی یادآور شد: البسه و وسایل حفاظتی که در محیط های آلوده قرار داشتند، اگر بدون تکان دادن تا 24 ساعت در محیط دیگری قرار گیرند، بی خطر می شوند.
*س_برچسبها_س*