چهارشنبه 17 تیر 1405

کشاورزان پاکدشتی جهش تولید را محقق کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کشاورزان پاکدشتی جهش تولید را محقق کردند

تهران - ایرنا - فرماندار پیشین پاکدشت گفت: کشاورزان پاکدشتی با تولید سالانه 457 هزار و 526 تن انواع محصولات زراعی و باغی به ارزش 74 هزار میلیارد و 154 میلیون ریال شعار جهش تولید مد نظر رهبر معظم انقلاب را محقق کردند.

به گزارش ایرنا از اعلام روز جمعه فرمانداری پاکدشت، هادی تمهیدی درآئین تکریم و معارفه مدیر جدید جهاد کشاورزی این شهرستان گفت: در کنار فعالیت‌های صنعتی، شهرستان پاکدشت در تولید محصولات کشاورزی نیز یکی از مناطق پیشرو در کشور محسوب می‌شود که توانسته بسیاری از محصولات غذایی را تولید و روانه بازار مصرف کند.

وی افزود: کشاورزان پاکدشت سالانه 5 هزار هکتار از اراضی کشاورزی را زیر کشت گندم، 3 هزار و 400 هکتار جو، 2 هزار و 570 هکتار ذرت، 98 هکتار کلزا، هزار و 103 هکتار را زیر کشت نباتات علوفه‌ای می‌برند و بیش از 50 هزار تن گندم و جو، 128 هزار تن ذرت و 209 تن کلزا تولید می‌کنند.

وی اظهار کرد: پاکدشت باتولید سالانه یک میلیارد و 146 میلیون عدد گل، پایتخت تولید گل شاخه بریده کشور محسوب می‌شود. تمهیدی گفت: پاکدشت از هزار و 237 هکتار گلخانه برخوردار است که از این میزان، 987 هکتار زیر کشت گل و گیاه و 250 هکتار زیر کشت سبزی و صیفی می‌رود.

وی اظهار کرد: حرکت به سمت کشاورزی نوین، استفاده از فناوری‌های جدید در آبیاری محصولات کشاورزی، حرکت به سمت کشت گلخانه‌ای به عنوان اولویت دولت در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بهره‌گیری از نظرات کارشناسانه در توسعه فعالیت‌های کشاورزی از اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی باشد.

در این مراسم جمال فرامرزی به عنوان مدیر جدید جهاد کشاورزی پاکدشت معرفی و از تلاش‌های محمود امیری تقدیر شد.

پاکدشت با 350 هزار نفر جمعیت در 25 کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*