کشف دوشکا در زاهدان با387 عدد فشنگ ضد هوایی
در یک برنامه اطلاعاتی و از پیش تعیین شده این 2 نهاد امنیتی، یک قبضه سلاح جنگی دوشکا به همراه 292 عدد فشنگ ضد هوایی، 95 عدد فشنگ جنگی و یک پایه فلزی در منطقه روستایی شهرستان زاهدان کشف شد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف سلاح جنگی دوشکا به همراه 387 عدد فشنگ جنگی و ضد هوایی، در یکی از مناطق روستایی شهرستان زاهدان خبر داد.
سردار محمد قنبری در گفتوگو با ایرنا اظهارداشت: ماموران پلیس شهرستان زاهدان با تعامل و همکاری نیروهای امنیتی سپاه پاسداران، طرح و برنامههای متعدد کنترلی و پیشگیرانه در سطح حوزه اجرا می کنند.
وی افزود: در یک برنامه اطلاعاتی و از پیش تعیین شده این 2 نهاد امنیتی، یک قبضه سلاح جنگی دوشکا به همراه 292 عدد فشنگ ضد هوایی، 95 عدد فشنگ جنگی و یک پایه فلزی در منطقه روستایی شهرستان زاهدان کشف شد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تعدادی از فشنگ ها در زیر خاک پنهان شده و مستعمل شده بودند گفت: امنیت از مقوله های اصلی و بنیادین اجتماع در حیات و زیست بشری است که پلیس برای تامین و گسترش آن تمام تلاش خود را خواهد کرد.
تماشاخانهسازمان محیط زیست به جای کارهای لوکس، تالاب ها را احیا کند / این طرح شکست خورده است (فیلم)
ببینید | هتلی برای آنکه در آن یخ بزنید / خیلی شیک و هنری
فیلم های دیگر docReady(function () { if (window.innerWidth کانال عصر ایران در تلگرام