چهارشنبه 17 بهمن 1403

کشف و انهدام «کارگاه تولیدکننده مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی»

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
کشف و انهدام «کارگاه تولیدکننده مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی»

یک «کارگاه تولیدکننده مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی» در شمال تهران کشف شد و صاحبان آن دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

به گزارش مشرق، در ادامه برخورد قاطع با محتکران و متخلفان حوزه سلامت و سودجویانی که شیوع ویروس کرونا را ابزاری برای کسب منافع نامشروع قرار داده‌اند، امروز سازمان اطلاعات سپاه تهران بزرگ طی یک عملیات در شمال تهران موفق به دستگیری اعضای یک کارگاه تولید مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی شد.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_180 هزار انواع ماسک در نواب کشف شد_س* *س_کشف 10 تن موادضدعفونی و دستگیری 40 محتکر_س*

اعضای این کارگاه اقدام به تولید مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی با برند یکی از شرکتهای معتبر مواد آرایشی و بهداشتی و توزیع این محصولات تقلبی در بازار مصرف می‌کردند.

در این عملیات، 5000 لیتر مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی کشف و ضبط و 2 نفر از صاحبان این کارگاه، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

همچنین شب گذشته نیز یک کارگاه تولیدکننده مواد ضدعفونی‌کنند تقلبی نیز در غرب تهران شناسایی و از این کارگاه 1000 لیتر مواد ضدعفونی‌کننده تقلبی کشف شد.

منبع: تسنیم