دوشنبه 27 مرداد 1404

کلاهی: دبیر فدراسیون بسکتبال بمانم، از هیات تهران انصراف می‌دهم

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
کلاهی: دبیر فدراسیون بسکتبال بمانم، از هیات تهران انصراف می‌دهم

سرپرست دبیری فدراسیون بسکتبال گفت: اگر فعالیت‌های من در فدراسیون به قدری مفید باشد که در این سمت بمانم، باید درباره هیات تهران تصمیمی گیری شود.

شبنم کلاهی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره انتخابش به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون بسکتبال توضیح داد: با تشکر و قدردانی از زحمات آقای عماری در سمت دبیری فدراسیون و کسب رخصت از پیشکسوتان و بزرگان این رشته، آقای طباطبایی این اعتماد را به بنده داشتند که می‌توانم در این سمت مفید باشم و بنده را انتخاب کردند. از این اعتماد رئیس فدراسیون تشکر می‌کنم و امیدوارم مثمر ثمر واقع شوم.

او در پاسخ به این سوال، مهم‌ترین اهدافی که باید در آغاز فعالیت خود پیگیر آن‌ها باشید چیست؟ توضیح داد: مسائلی مانند برنامه‌های تیم ملی و برگزاری لیگ، اهم فعالیت‌های فدراسیون هستند که باید به آن‌ها توجه به خصوص داشت. همانطور که بنده در حال حاضر باید ادامه دهنده فعالیت‌های قبل باشم، سعی می‌کنم به عنوان بازوی اجرایی فدراسیون هماهنگی‌های لازم جهت درست پیاده شدن برنامه‌ها را نیز ایجاد کنم.

سرپرست دبیری فدراسیون بسکتبال ادامه داد: همچنین در ادامه راه نیز تلاش خود را خواهم کرد تا با توجه به سیاست گذاری‌های فدراسیون، بیشترین تاثیر مثبت را در رسیدن به اهداف داشته باشم. امیدوارم در این سمت مفید بوده و به بسکتبال ایران کمک کنم.

کلاهی در واکنش به این موضوع که گفته می‌شود فعلا مدرک دکترای او صادر نشده، توضیح داد: بله، درس من به اتمام رسیده و الان آماده دفاع هستم.

او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به مسئولیت جدیدش از ریاست هیات بسکتبال تهران کناره گیری می‌کند؟ اظهار کرد: تصمیم گیری در این مورد به نظر نهایی آقای طباطبایی بستگی دارد. اگر فعالیت‌های بنده در سمت دبیری فدراسیون بسکتبال به قدری مفید باشد که در این سمت بمانم، همانطور که رئیس فدراسیون گفتند باید در مورد هیات تهران تصمیماتی گرفته شود. با وجود این صحبت‌ها شخصا همه تلاشم را به کار می‌گیریم تا به بسکتبال خدمت کنم.

سرپرست دبیری فدراسیون بسکتبال، راجع به آخرین وضعیت برنامه‌های فدراسیون برای برگزاری لیگ نیز توضیح داد: عملا تا به امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت ورزش دستور جدیدی را برای برگزاری مسابقات لیگ، به فدراسیون بسکتبال ابلاغ نکرده‌اند. با این وجود همه برنامه‌ها و جداول کاری در فدراسیون با توجه به تاریخ‌های احتمالی تنظیم شده و منتظر ابلاغ زمان قطعی برای شروع فعالیت‌های این رشته از سوی وزارت و ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم.

انتهای پیام