پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

کمیته امداد سمنان 210 هزار پرس غذا و بسته معیشتی توزیع می‌کند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کمیته امداد سمنان 210 هزار پرس غذا و بسته معیشتی توزیع می‌کند

سمنان - ایرنا - مدیرکل کمیته امداد استان سمنان گفت: 210 هزار پرس غذا و بسته معیشتی تا پایان ماه‌های محرم و صفر در بین مددجویان، نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا توزیع می‌شود.

به گزارش ایرنا، محسن مسعودیان راد روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: در جریان رزمایش ایران همدل که در قالب دو طرح اطعام حسینی و احسان حسینی تا پایان ماه صفر ادامه دارد، 200 هزار پرس غذا و 10 هزار سبد معیشتی بین خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد، سایر نیازمندان و خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا توزیع خواهد شد.

وی بیان کرد: کمیته امداد استان سمنان در کنار اطعام و توزیع سبدهای غذایی در جریان رزمایش همدلی، به‌صورت جدی به دنبال ایجاد اشتغال پایدار برای نیازمندان به ویژه آسیب دیدگان کرونا است تا نیاز آن‌ها به‌صورت ریشه‌ای برطرف شود زیرا نمی‌توان تنها با توزیع غذا و سبد معیشتی، مشکلات را کاهش داد.

مسعودیان راد شهر امیرآباد دامغان را پیشتاز و مبتکر طرح احسان و اطعام حسینی دانست و خاطرنشان کرد: طرح احسان حسینی نیز در شکل اجرایی کنونی، با همت خیر بنام استان سمنان ابراهیم امیرآبادیان در شهر امیریه کلید خورد.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به با ابتکار ستاد نذرواره حسینی از طرح‌های خیر شاخص استان سمنان در 33 شهر کشور ازجمله تمام شهرهای استان سمنان هرساله با برپایی 72 دیگ اطعام برگزار می شد، گفت: امسال از دیگ‌ها برای دریافت کمک‌های مؤمنانه استفاده‌شده است.

وی ادامه داد: با تعامل صورت گرفته، این ظرفیت نیز به کمک رزمایش ایران همدل آمده و منابع ایجادشده صرف مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و سایر نیازمندان خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان سمنان افزود: شماره‌حساب 0102318463009 و یا شماره کارت 6984-9017-6919-6037 نزد بانک صادرات آماده دریافت کمک های نقدی مردم نیک اندیش استان سمنان برای مشارکت در طرح اطعام و احسان حسینی است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*