کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به برنامههای وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی رأی مثبت دادند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال جاری سهم آموزش و پرورش از 9 درصد به 13 درصد افزایش یافت. البته با توجه به اضافه شدن بودجه رتبهبندی همچنان نیازمند افزایش بودجه آموزش و پرورش هستیم.
معاون حقوقی و امور مجلس گفت: با توجه به نزدیکی زمان تدوین بودجه سال آینده باید تلاش کنیم سهم آموزش و پرورش در بودجه سال آینده به خوبی دیده شود.
چند مدیر و معاون مدرسه: به مدارس دستور داده شده که زمان تعطیلی مدارس، دانشآموزان را تکتک بیرون کنیم و زنگهای تفریح برای آنها آهنگهای شاد پخش کنیم
مدیر شبکه آموزش گفت: ضریب جینی در دخانیات یک و نیم و در خوراک 20 است اما همین ضریب جینی در توزیع آموزش به 60 می رسد.
اعضای هیئت تحقیق و تفحص از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی حرکات محدود در دانشگاهها را نباید به پای دانشگاهیان و دانشجویان بنویسیم، گفت: ملت ایران خیل عظیم دانشگاهیان را از محدود افرادی که ممکن است هنجارشکنی کنند، جدا میکنند.
مردم با اعتماد بچههایشان را به دانشگاه میفرستند و انتظار دارند که محیط دانشگاه، محیط امنی برای تحصیل و دانش اندوزی آنها باشد؛ قوه قضائیه هم قول همکاری داده اند که با اینگونه مسائل متفاوت با کسانی که هدفمند، به صورت برنامهریزیشده و خطگرفته از بیرون وارد این مسائل میشوند رفتار کنند
کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی قصد دارد به صندوق ذخیره فرهنگیان ورود پیدا کند تا این صندوق از نابهسامانیهایی که در این سالها با آن روبهرو بوده و باعث شده که حق معلمان ضایع شود را سروسامان دهد.
مولوی درباره صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: باید کاملا در این صندوق مشخص شود که سهم معلمان چقدر است زیرا در طی این سال ها تمام آورده سرمایه گذاری در این صندوق از جانب معلمان بوده است و دولت هیچ قدمی برای پرداخت سهم خود نداشته است.
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس از ورود این کمیسیون به ساماندهی صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.
ایسنا نوشت: حاجی پور گفت: مگر می شود آموزش و پرورش اطلاعات معلمی که 30 سال در این وزارتخانه کار کرده و هر سال مورد ارزیابی قرار گرفته است را نداشته باشد که امروز برای رتبه بندی خواستار بارگذاری اطلاعات از سوی معلمان شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه ما انتظار داشتیم بعد از تصویب قانون و ابلاغ آن رتبه بندی به طور دقیق اجرایی می شد، اظهار کرد: یک معلم 27 سال خدمت کرده و تازه قرار است رتبه بندی شود، دنبال چه چیزی باید بگردیم. مجلس بر اساس تعداد معلمان، اعتبارات لازم را نیز در نظر گرفته است.
امروز گفته میشود که برای رتبه بندی، اطلاعات معلمان باید بارگذاری شود. مگر اطلاعات معلمی که 30 سال خدمت کرده، در اختیار آموزش و پرورش نیست؟
ایسنا نوشت: سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: مگر می شود آموزش و پرورش اطلاعات معلمی که 30 سال در این وزارتخانه کار کرده و هر سال مورد ارزیابی قرار گرفته است را نداشته باشد که امروز برای رتبه بندی خواستار بارگذاری اطلاعات از سوی معلمان شده است.