کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی
بعد از صحبتهای نمایندگان مجلس و پاسخ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سوالات، هیات رئیسه مجلس پاسخهای وزیر علوم به سوالات را به رای گذاشت که نمایندگان مجلس از پاسخهای زلفیگل قانع شدند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، این بازدید با حضور دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، منادی رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت عتف، جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، عباسپور رئیس سابق کمیسیون آموزش مجلس، طالبی رئیس پارک علم و فناوری شریف برگزار شد. در ابتدای بازدید اعضای...
نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد وزیر آموزش و پرورش گفت که نصایح گرم و مشوقانه کارشناسان در آهن سرد مدیران وزارت آموزش و پرورش بی تاثیر شده است.
اسماعیلی خطاب به رئیس جمهور گفت: از عملکرد این وزارتخانه نه پیشکسوتان، نه معلمان و نه اولیا راضی نیستند و بدانید مجلس در راستای وظیفه نظارتی خود به دنبال استیضاح وزیر آموزش و پرورش است و این بخش مهم با این مدیریت فعلی به سرمنزل نمی رسد. بهتر است خودتان به سراغ تغییر و تحول در وزارت آموزش و پرورش بروید.
عامل مهم افت معدل در دوره متوسطه این است که همه چیز آموزش را به شغل آینده، رتبه کنکور، دکتر و مهندسشدن فرزندمان گره زدهایم و از هدف اصلی که پرورش شهروند و انسان خوب در این جهان نو به نو شده و در حال تغییر است، غافل شدهایم.
حجت الاسلام احمدپور گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی در اتفاقات اخیر با همراهی نکردن با اغتشاشگران بار دیگر اثبات کردند که همچنان از اسلام نظام و انقلابشان در برابر توطئهها دفاع کرده و دفاع خواهند کرد.
علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: متوسط معدل دانشآموزان در کشور 11.5 بوده که فاجعه است و باید ریشه یابی شود چون باید مشخص شود که ایراد از دانشآموزان است یا معلمان.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اعلام اینکه متوسط معدل دانشآموزان در کشور 11.5 بوده، گفت که این در نوع خود فاجعه است و باید کاهش معدل دانشآموزان در کشور ریشهیابی شو.
رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: متوسط معدل دانشآموزان در کشور 11.5 بوده که در نوع خود فاجعه است، باید کاهش معدل دانشآموزان در کشور ریشهیابی شود.
متوسط معدل دانشآموزان در کشور 11.5 بوده که فاجعه است و باید ریشه یابی شود.
تبریز - رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: متوسط معدل دانشآموزان در کشور 11.5 بوده که فاجعه است و باید ریشه یابی شود.
مهمترین چالش در برپایی این مدل کنکور، دو نوبت بودن آن است: کسی که در دیماه امتحان داده، در تیرماه هم شانساش را امتحان میکند، دانشآموز در این شرایط بلاتکلیف است و نمیداند کدام آزمون را بهتر از سر گذرانده است. اینها پیچیدگیهای آماری دارند. سازمان سنجش میگوید، درصد را در نظر میگیریم، اما 70 درصد آزمون دیماه با 70 درصد آزمون تیرماه، یک ارزش دارد؟