کمیسیون انرژی
کمیسیون انرژی
"عرضه مجدد خودرو سواری در بورس کالا"، "شرایط فروش دیگنیتی ابلاغ شد"، "رفع تمام دغدغههای قیمتی در بازار ایران با رونق بازار مشتقه" و"فروش 640 دستگاه خودرو در بورس کالا" مهمترین خبرهای هفته گذشته در بورس کالا بود.
مالک شریعتی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس؛ سخنگوی کمیسیون انرژی در ادامه اظهارنظرهای خود درباره ظریف در صفحه توئیتر اینگونه نوشت.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: تجهیز پالایشگاه و امضای قراردادهای نفتی در کشورهای حوزه آمریکای لاتین می تواند در خنثی سازی تحریم های اعمالی غرب علیه ایران موثر باشد.
پایگاه اطلاع رسانی «چندثانیه» نوشت: سلسله گفتوگوهایی با نمایندگان مجلس در خبرگزاریهای ایرنا و فارس برای تأیید سخنان مالک شریعتی نیاسر انجام شد، اما جالب است بدانید هیچکدام از آنها ادعای شریعتی نیاسر را تأیید نکردند؛ او که این روزها و در ماههای پایانی مجلس یازدهم بیش ازهر زمان دیگری خود را به وزارت نفت نزدیک کرده است.
برق 3 وزارتخانه پرمصرف قطع شد، اوجی به آمریکای لاتین سفر کرد و توزیع آب در محدودههای دارای افت فشار تا ساعاتی دیگر عادی می شود از مهمترین اخبار آب و انرژی در هفته جاری بودند.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صدور نفت و دانش فنی به آمریکای لاتین اوج اقتدار دولت سیزدهم است، گفت: ساخت و تعمیر پالایشگاهها در این کشورها افزایش اعتبار برای ایران و شکست هژمونی آمریکا است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس ضمن اشاره به تیرگی روابط ایران و ترکمنستان در دولت قبل، روایتی از مکاتبه محمدجواد ظریف با شورای عالی امنیت ملی و ابراز گلایه وی از رویکرد وزارت نفت در برخورد با ترکمنستان در قضیه گاز بیان کرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس ضمن اشاره به تیرگی روابط ایران و ترکمنستان در دولت قبل، روایتی از مکاتبه محمدجواد ظریف با شورای عالی امنیت ملی و ابراز گلایه وی از رویکرد وزارت نفت در برخورد با ترکمنستان در قضیه گاز بیان کرد.
هر چند ظریف، ظریفانه عمل میکند تا به کسی بر نخورد و با وقار تمام بسیاری از نقدها، دروغ ها و تهمتها را تحمل میکند اما مخالفانش دست بردار نیستند و حتی به نقل از وی تلاش میکنند دیگران را علیه او به واکنش وادار کنند.
با اینکه رسانه های دولت ادعا کرده بودند وزیر پیشین خارجه، در قراردادهای انرژی، زنگنه را خائن خوانده است،(و ظریف آن را تکذیب کرد) روزنامه دولت روایت دیگری از آن منتشر کرد.
آرمان ملی نوشت: بعدها مشخص شد پرداخت یک میلیارد و 650 میلیون دلاری از بدهی که شاید یکی از دلایل قطع گاز ترکمنستان به ایران در گذشته بود به صورت تهاتری بوده است. در این معنا که ایران مستقیما پولی دراختیار ترکمنستان قرار نداده است بلکه عراق بدهی ایران به ترکمنستان را از منابع ناشی از صادرات گاز ایران به بغداد پرداخته است. از این رو ادعای مالک شریعتی در ارتباط با تسویه بدهی با ترکمنستان...
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه هدف اصلی واردات گاز از ترکمنستان، تبدیلشدن ایران به هاب گازی منطقه است، گفت: انعقاد قرارداد با ترکمنستان زمینهساز بازصادرات گاز ایران به اروپا، پاکستان، عمان و دیگر کشورها را فراهم میکند و میتواند به تقویت جایگاه ایران در تجارت گازی منطقه و جهان منجر شود.