شنبه 10 آذر 1403

کم کاری راه و شهرسازی خسارت به راه‌های خراسان شمالی را دوچندان کرد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کم کاری راه و شهرسازی خسارت به راه‌های خراسان شمالی را دوچندان کرد

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با بیان اینکه در بهار امسال بر اثر سیل 550 میلیارد تومان خسارت به راه های استان خسارت وارد شد، گفت: مدیر کل پیشین راه و شهرسازی استان به علت کم کاری در ثبت خسارت وارده، خسارت زیادی را به استان زد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، جواد نظری، مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی پیش از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت روز مقابله با بلایای طبیعی در جمع اصحاب رسانه استان اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون خراسان شمالی به علت بروز اتفاقاتی از جمله سیل، سرمازدگی، بارش تگرگ و آتش سوزی ها یک میلیارد و 200 میلیون تومان متحمل خسارت شد.

وی ادامه داد: تا به حال حاضر فقط 600 میلیارد تومان اعتبار در قالب اعتبارات تملک و دارایی و تسهیلات بابت جبران خسارت به استان اعطا شده است تا صرف بازسازی خسارت های وارده شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه در بهار امسال بر اثر بروز سیل 550 میلیارد تومان خسارت به حوزه تاسیسات زیربنایی در حوزه راه های استان خسارت وارد شد، گفت: متاسفانه در دوره مدیریت پیشین اداره کل راه و شهرسازی استان این اداره کل فقط 10 میلیارد تومان از خسارت وارده در این بخش را در سامانه سجاد ثبت کرده بود. و به علت این کم کاری در ثبت خسارت وارده، خسارت زیادی را به استان زد.

وی خاطر نشان کرد: استاندار خراسان شمالی در این زمینه پیگیری های بسیاری را انجام داد تا قول دریافت اعتبارات برای جبران خسارت وارده به حوزه راه های استان را دریافت کند که در حال حاضر مدیر کل جدید این نهاد در حال پیگیری دریافت این اعتبار برای جبران خسارت وارده به راه های استان است.

نظری با بیان کند پیش رفتن بازسازی منازل خسارت دیده از سیل امسال، یادآور شد: تاخیر در ابلاغ تسهیلات، عملکرد کند بنیاد مسکن استان همچنین عدم همکاری لازم سیل زدگان استان از علل این مسئله هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بازسازی منازل سیل زده استان از برنامه جدول برنامه ریزی شده بنیاد مسکن عقب است، اظهار کرد: از پنج هزار و 445 واحد پی کنی شده که می بایست تا پایان سال جاری بازسازی می شدند تا به کنون 4138 واحد به مرحله فونداسیون رسیده اند.

نظری عنوان کرد: وظیفه لایروبی مسیل های درون شهری سرانجام تعیین تکلیف شد و شهرداری ها ملزم شدند تا لایروبی مسیل های درون شهری را از محل منابع داخلی خود انجام دهند که استانداری در زمینه انجام لایروبی مسیل های درون شهری هیچ کوتاهی را از شهرداری ها نمی پذیرد.

انتهای پیام /