پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

کونگ فو قزوین مقام اول استان‌های هم‌تراز خود را کسب کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کونگ فو قزوین مقام اول استان‌های هم‌تراز خود را کسب کرد

قزوین - ایرنا - دبیر هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان قزوین گفت: در ارزیابی عملکرد سال 98 هیات‌های کشوری در بین 12 استان، رتبه اول گروه سوم را کسب کردیم.

سعید افتخاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این گروه در رتبه دوم و سوم استان‌های قم و کهکیلویه و بویراحمد قرار دارند.

دبیر هیات کونگ فو و هنرهای رزمی استان قزوین گفت: گروه بندی استان‌ها برای ارزیابی عملکرد برای اولین بار در سال جاری با توجه به شاخص‌های جمعیت، تعداد ورزشکاران، زیرساخت‌های ورزشی و... از سوی فدراسیون صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی سال گذشته فدراسیون از هیات‌های کشور، استان قزوین رتبه دهم را کسب کرده بود و امسال با گروه بندی صورت گرفته به رتبه اول گروه سوم دست یافت.

این مسوول ورزشی با اشاره به افتخارات و عملکرد این هیات در سال گذشته، افزود: برگزاری چهار میزبانی کشوری، کسب مقام سومی تیم بزرگسالان بانوان، کسب 91 مدال کشوری، کسب چهار مدال بانوان و آقایان در المپیاد استعدادهای برتر، برگزاری یک دوره مربیگری و داوری و چهار کارگاه دانش افزایی، بیش از 30 اعزام به مسابقات کشوری و کسب مقام سوم مسابقات قرآنی کشور از جمله این افتخارات بوده است.

افتخاری گفت: در سال گذشته فعالیت‌های هیات کونگ فو استان در بخش آموزش و همگانی نیز تداوم یافت و 6 همایش پارکی و چندین همایش کوه‌روی برگزار شد.

وی با بیان اینکه هیات کونگ فو استان قزوین حدود یک هزار و 500 ورزشکار بیمه شده دارد، افزود: توسعه این رشته نیز در دستور کار هیات قرار دارد و راه اندازی هیات کونگ فو را در شهرستان‌های بویین زهرا و آوج برنامه ریزی کرده‌ایم.

افتخاری گفت: خوشبختانه رشته کونگ فو در روستاها و شهرهای کوچک استان نیز از استقبال خوبی برخوردار است و مربیان و ورزشکاران در سالن‌های کوچک و با امکانات اندک، مشغول قهرمان پروری و اعزام به مسابقات کشوری هستند.

*س_برچسب‌ها_س*