کیفیت خدمات بیمهای تحت تأثیر بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی

سمنان - استاندار سمنان دو اولویت اساسی زندگی پس از بازنشستگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: ناترازی مالی و بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی، کیفیت خدمات به بیمهشدگان را تحت تأثیر قرار داده است.
سمنان - استاندار سمنان دو اولویت اساسی زندگی پس از بازنشستگی را مورد تأکید قرار داد و گفت: ناترازی مالی و بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی، کیفیت خدمات به بیمهشدگان را تحت تأثیر قرار داده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد کولیوند بعدازظهر شنبه در دیدار با کارکنان ادارهکل تأمین اجتماعی استان سمنان که به مناسبت هفته تأمین اجتماعی به میزبانی این سازمان برگزار شد، با اشاره به نقش تعیینکننده این نهاد در آرامش اجتماعی و اقتصادی کشور افزود: افزایش سن، رشد مسئولیتهای خانوادگی و نگرانی از تأمین نیازهای زندگی، اهمیت خدمات تأمین اجتماعی و درمان را برای مردم دوچندان میکند.
و با تاکید بر اینکه ناترازی مالی و بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی، کیفیت خدمات به بیمهشدگان را تحت تأثیر قرار داده است، دو اولویت اساسی زندگی پس از بازنشستگی را مورد تأکید قرار داد و افزود: تأمین اجتماعی و درمان، دو دغدغه مهم زندگی کارکنان پس از بازنشستگی است.
استاندار سمنان خطاب به مدیران تأمین اجتماعی، از آنها خواست تا همراهی با تولیدکنندگان را جایگزین برخوردهای قهری کنند و با اشاره به فشارهای اقتصادی بر تولیدکنندگان گفت: در شرایطی که صنعتگران با چالشهای ارزی و مالیاتی دست و پنجه نرم میکنند، تأمین اجتماعی باید مشاور دلسوز آنان باشد.
کولیوند همچنین از بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی به عنوان عاملی که خدمات به بیمهشدگان را تحت الشعاع قرار داده، انتقاد کرد.
وی با تأکید بر اهمیت نظام تأمین اجتماعی و خدمات درمانی در کشور گفت: دغدغه اصلی بسیاری از مردم، بهویژه پس از سالها خدمت و بازنشستگی، مسئله تأمین اجتماعی و دریافت خدمات درمانی است.
استاندار سمنان با اشاره به چالشهای موجود در حوزه تأمین اجتماعی و ناترازی مالی در این بخش اظهار داشت: زنجیره تأمین اجتماعی، درمان، بازنشستگان و منابع مالی باید بهطور متوازن مدیریت شود. بدهی دولت به صندوق تأمین اجتماعی و مشکلات ناشی از آن، بر کیفیت خدمات درمانی و پرداخت حقوق کارکنان تأثیر میگذارد و باید با برنامهریزی دقیق رفع شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، خواستار برخورد مناسب، مشاورهمحور و همدلانه کارکنان تأمین اجتماعی با کارفرمایان شد و تأکید کرد: تعامل سازنده با کارگاهها، واحدهای صنعتی، کشاورزی و خدماتی، موجب تقویت تولید و رضایتمندی اجتماعی میشود، حتی در صورت وجود مشکلات و تأخیر در پرداخت حق بیمه، نباید با خشکی و جریمههای سنگین پاسخ داد؛ بلکه باید با درک شرایط و انعطافپذیری رفتار کرد.
کولیوند با اشاره به شرایط سخت تولیدکنندگان و سرمایهگذاران افزود: تولیدکنندگان با مشکلات متعددی از جمله تأمین مواد اولیه، نرخ ارز، مالیات، گمرک و صادرات مواجه هستند؛ انتظار دارند در مراجعات به نهادهای خدماتی مانند تأمین اجتماعی، با احترام و همدلی روبهرو شوند.