گشایش ترافیک جنوبشرق تهران با افتتاح آزادراه شهید شوشتری
آزادراه شهید شوشتری به طول 9.6 کیلومتر در جنوب شرقی تهران را میتوان یکی از پروژههای مهم مدیریت شهری در این دوره نامبرد پروژههای که میتواند با بهرهبرداری از آن بار ترافیک در این محدوده را کاهش دهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در این دوره از مدیریت شهری تهران پروژههای مهمی در در دستور کار شهرداری قرار گرفته است که از آن جمله میتوان به پروژه آزادراه شهید شوشتری اشاره کرد؛ پروژهای که در جنوب شرقی پایتخت قرار دارد.
آزادراه شهید شوشتری کمربندی شرقی تهران است که اتوبان امام رضا (ع) را در جنوبشرق پایتخت به اتوبان شهید یاسینی متصل کرده و فاز نخست آن در سال جاری به طول 9.2 کیلومتر به بهرهبرداری خواهد رسید. افتتاح این کمربندی تا 5.5 درصد از ترافیک شرق پایتخت و تا 1.5 درصد از ترافیک تهران را خواهد کاست. این پروژه با سرعت بالایی در حال انجام است و با رفع باقیمانده معارضین امسال قطعاً فاز نخست آن افتتاح میشود و به این ترتیب کمربندی تهران در جنوب شرقی تکمیل میشود.
فاز دوم این پروژه نیز برای اجرا توافقات آن با منابع طبیعی انجام شده تا به طول 6 کیلومتر احداث شود. البته ممکن است دستخوش تغییراتی شود اما سه گزینه از سوی شهرداری تهران برای ادامه این پروژه پیشنهاد داده شده است که ترکیبی از پل، تونل و مسیرسازی است.
اختلاف "هزار متری" شهرداری تهران با سازمان حفاظت محیط زیست در آزادراه شهید شوشتریاجرای فاز دوم پروژه شهید شوشتری نیاز به همکاری سازمانهای از جمله محیط زیست دارد. براساس اعلام مسئولان شهرداری تهران برآورد اعتبارات این پروژه در فاز نخست 700 میلیارد تومان بوده که ممکن است با تغییرات در پروژه این رقم تغییر داشته باشد.
به گزارش تسنیم، 22 آبانماه سال گذشته نیز علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران به همراه علی سلاجقه؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بازدیدی را از محل فاز دوم پروژه شهید شوشتری داشتند.
زاکانی؛ شهردار تهران در این باره گفت: بخش دوم آزادراه شهید شوشتری وارد محدوده حفاظت شده میشود و حساسیت خاصی را به دنبال دارد که در مذاکرات با سازمان حفاظت محیط زیست بازدیدی از این منطقه صورت گرفت و مشخص شد که اختلاف نظر روی یک کیلومتر از آزادراه است.
در پایان این بازدید مقرر شد هیئتهای کارشناسی شهرداری تهران و سازمان حفاظت از محیطزیست در تعامل با یکدیگر راهکارهای جایگزین را بررسی و بهترین ساز و کار را برای ادامه فاز دوم این پروژه انتخاب کنند. گفتنی است شهردار تهران و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در این بازدید بر ضرورت تکمیل این ابرپروژه شرق پایتخت در کنار حفظ و حراست از منطقه حفاظت شده سرخه حصار تأکید کردند.