گوارشی
گوارشی
از له شده زیره کوهی اسانسی به دست میآورند که خاصیتهای درمانی زیادی دارد. زیره کوهی طبیعت گرم و خشک دارد و برای رفع سردی بسیار مناسب است. برای رفع بیماریهای کبدی کاربرد زیادی دارد. ضدنفخ، مقوی معده، مدر و قاعدهآور است.
اقتصادنیوز: زمانی که موز هضم میشود، میزان اسید آن نیز باعث بروز مشکلات گوارشی یا تحریک معده میشود بنابراین توصیه میشود برای استفاده از خواص موز آن را به تنهایی و صبحها مصرف نکنید.
این مواد غذایی علاوه بر اینکه حاوی پروبیتیک بالایی هستند دارای فیبر بالایی هم هستند که برای سلامت روده بسیار مفید است.
سرکه سیب یک نوع سرکه است که از آب سیب تخمیرشده به دست میآید و در مواردی مانند چاشنی برای سالاد، چاشنی مورد نیاز برای خواباندن مواد غذایی، چتنی و نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد. این ماده به شیوههای مختلف و مواد اولیه گوناگون قابل تولید میباشد. سرکه سیب به عنوان یک ماده نگهدارنده در صنایع غذایی، کابرد وسیعی دارد.
انواع بستنی جزو خوراکیهای تابستانی با محبوبیت بسیار زیاد هستند که در شکلها و قالبهای مختلف به فروش میرسند. این بستنیها معمولا از خامه، ترکیبات قندی، طعمدهندهها و دیگر افزودنی ها تهیه میشوند.
در روزهای گرم از نوشیدنیهای بسیار شیرین دوری کنید: این نوشیدنیها در واقع باعث از دست دادن مایعات بدن شما میشوند. همچنین از نوشیدنیهای بسیار سرد خودداری کنید، زیرا میتوانند باعث مشکلات گوارشی در شما شوند.
بدن به طور معمول خود را با تعریق خنک میکند اما در هنگام گرمای شدید، ممکن است این کافی نباشد.
میوهها و سبزیجات سرشار از آب، مواد مغذی و فیبر هستند و سیستم گوارش را تقویت میکنند. از اینرو گنجاندن آنها در رژیم غذایی و ایجاد برخی تغییرات ساده در سبک زندگی میتواند به شما در پاکسازی بدن کمک کند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: گرمازدگی یا حملههای ناشی از گرمازدگی، زمانی اتفاق میافتد که بدن قادر به خنک کردن مناسب خود نباشد.
در روزهای گرم از نوشیدنیهای بسیار شیرین دوری کنید: این نوشیدنیها در واقع باعث از دست دادن مایعات بدن شما میشوند. همچنین از نوشیدنیهای بسیار سرد خودداری کنید، زیرا میتوانند باعث مشکلات گوارشی در شما شوند.
دکتر احمد اسمعیل زاده با اشاره به اینکه گرمازدگی یا حملههای ناشی از گرمازدگی، زمانی اتفاق میافتند که بدن قادر به خنک کردن مناسب خود نباشد، گفت: بدن به طور معمول خود را با تعریق خنک میکند اما در هنگام گرمای شدید، ممکن است این کافی نباشد. در این موارد، دمای بدن فرد سریعتر از آن چیزی که بتواند خود را خنک کند افزایش مییابد و این می تواند باعث آسیب به اندامهای حیاتی بدن شود.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، نکات تغذیهای که در طی این مدت توصیه به رعایت آن میشود شامل موارد زیر است:
ایسنا نوشت: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به آثار و عوارض گرمازدگی، نکاتی را برای پیشگیری از گرمازدگی مطرح کرد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیههای تغذیهای را برای پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر احمد اسمعیل زاده با اشاره به نکات تغذیهای که در گرمازدگی باید رعایت شود، گفت: مایعات فراوان بنوشید: صرف نظر از اینکه چقدر فعال هستید، مایعات بیشتری بنوشید. برای نوشیدن صبر نکنید تا تشنه شوید. وی افزود: از نوشیدنیهای بسیار شیرین دوری کنید. این نوشیدنیها در واقع باعث از دست دادن مایعات بدن شما میشوند. همچنین از نوشیدنیهای بسیار سرد خودداری...