یک‌شنبه 30 شهریور 1404

گیلان به حالت آماده باش کامل درآمد / علت چیست؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
گیلان به حالت آماده باش کامل درآمد / علت چیست؟

اقتصادنیوز: مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از صدور هشدار نارنجی هواشناسی و آماده باش کامل تمامی دستگاه‌های اجرایی و امدادی استان خبر داد و گفت: بارش باران تا 100 میلی‌متر پیش‌بینی شده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، محمد علی ویشگاهی، با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی اظهار کرد: همه مرخصی‌های فرمانداران، شهرداران و اعضای ستاد بحران لغو شده و مدیریت بحران استان در آماده باش کامل به سر می‌برد.

وی با اشاره به پیش بینی بارش 100 میلی متری باران افزود: پیش بینی می‌شود دمای هوای استان بین 4 تا 8 درجه کاهش یابد.

خبر مرتبط هوای تهران در وضعیت «بنفش» / گرد و خاک «صالحیه» آسمان پایتخت را بهم ریخت

اقتصادنیوز: در حال حاضر منشاء آلودگی هوای تهران، ذرات با قطر کمتر از 10 میکرون است که «گرد و غبار» به حساب می‌آید.

ویشگاهی یادآورشد: بیشترین نقاط درگیر و پراکندگی بارندگی، شهرهای غرب استان مانند آستارا، تالش و رضوانشهر و همچنین ارتفاعات غربی گیلان است.

مدیر کل بحران استانداری گیلان ادامه داد: با توجه به احتمال وقوع سیلاب بر اثر بارندگی‌های شدید در بالادست، مردم از توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها و بر پا کردن چادرهای مسافرتی و توقف درحاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.

ویشگاهی با تاکید بر خودداری از هرگونه فعالیت کوهنوردی و طبیعت گردی در روزهای آینده تصریح کرد: مرغداری‌ها، باغداران و صاحبان گلخانه‌ها نیز مسائل ایمنی را رعایت کنند تا خدای نکرده دچار ضرر مالی نشوند.

وی با بیان اینکه مروم باید همواره در خصوص بیمه کردن اموال و دارایی‌های خود کوشا باشند یادآور شد: پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها از جمله هشدارهای صادر شده برای شهرداران و فرمانداران شهرستان‌های استان گیلان است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
گیلان به حالت آماده باش کامل درآمد / علت چیست؟ 2