یوتیوب
یوتیوب
اقتصادنیوز: بازی کلش آف کلنز در ایران رفع فیلتر شد.
ریو فردیناند معتقد است که کاسمیرو نیازی به اثبات خودش ندارد و باید در ترکیب ثابت یونایتد باشد. او می گوید که با ستاره برزیلی در یونایتد به بدترین شکل رفتار می شود.
تحقیقات جدید نشان میدهد که چگونه وزارت دفاع آمریکا با استفاده از باتها و رباتها و ایجاد شخصیتهای جعلی در فضای مجازی، فضای فکری و روانی مردم ایران را دستکاری میکند.
در جهان تنها چند کشور وجود دارند که فیلترینگ شدید برای استفاده از اینترنت قرار دادهاند و همه آنها در قاره آسیا قرار دارند.
عصر ایران به نقل از تجارت نیوز نوشت: طبق گزاش وبسایت comparietech ایران در رتبه دوم محدودیتهای اینترنتی قرا دارد. در ایران استفاده از ویپیانها و میلیونها وبسایت محدود است. رسانههای اجتماعی نیز تحت محدودیتهای فزایندهای قرار دارند.
تنها کشوری که در آمریکای جنوبی رسانههای مستقل و اخبار را به شدت کنترل و سانسور میکند ونزوئلا است. تنها 4 کشور در جهان ویپیانها را به طور کامل ممنوع کردهاند آن هم چین، ایران، کره شمالی و عراق هستند.
طبق گزاش وبسایت comparietech ایران در رتبه دوم محدودیتهای اینترنتی قرا دارد.
پنتاگون از حدود یک دهه پیش با استفاده از حسابهای جعلی پرشمار در رسانههای اجتماعی به تاثیرگذاری مخفیانه و نرم بر افکارعمومی دشمنان خود به ویژه ایران، روسیه و چین پرداخته است.
رییس پلیس آگاهی البرز اعلام کرد: عاملان سوزاندن جسد یک دختر جوان که در حین عمل جراحی دچار ایست قلبی شده بود در شهرستان نظرآباد دستگیر شدند. سرهنگ محمد نادربیگی اظهار داشت: در پی کشف یک جسد نیمه سوخته در بیابان های اطراف آزاد راه غدیر در شهرستان نظرآباد، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
افرادی که در یک اقدام جنون آمیز جسد یک دختر جوان (که به دلیل ایست قلبی در حین عمل جراحی جان باخته بود) را سوزانده بودند، توسط پلیس آگاهی شهرستان نظرآباد شناسایی و دستگیر شدند.
گروهی از محققان ژاپنی در مطالعه اخیرشان به بررسی برابری در حوزه پزشکی پرداخته و اظهار کردهاند، پس از بررسیها دریافتهاند هیچ تفاوتی در عملکرد بین جراحان مرد و زن وجود ندارد.
فردای اقتصاد نوشت: سابقه فیلترینگ در ایران به سابقه خود اینترنت در کشور ماست با این حال رشد استفاده از این شبکه و سرویسهای مبتنی بر آن از اوایل دهه 80 در کشور رخ داد همچنین نگاهی به سوابق نشان میدهد عمده فیلترینگ پلتفرمها بعد از سال 1388 صورت گرفته است.
فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا در غرب آسیا (سنتکام) بیش از 5 سال است که یک کارزار آنلاین را در قالب یک جنگ روانی و رسانه ای از طریق پلتفرم های دیجیتال علیه ایران هدایت می کند.
فیلترینگ در ایران پیشینهای به قدمت عمر اینترنت دارد و گویا همچنان سیاستگذاران عزمی برای پذیرش ناکارآمدی آن ندارند.
یکی از بسترهای مهم و حربههایی که همواره دشمن برای اثرگذاری در جامعه ما و همچنین زمینهسازی یا دامن زدن به اغتشاشها روی آن حساب ویژه باز کرده است، فضای مجازی رهاشده در کشورمان است.