یوتیوب
یوتیوب
5 زن استرالیایی از هواپیمایی قطر به دلیل معاینه زنانه اجباری، از دولت و هواپیمایی قطر شکایت و درخواست غرامت کردند.
به گزاش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آقا مهدی را در چند برنامه فرهنگی دیده بودم و تسلطش بر مباحث فرهنگی و سیاسی برایم جالب بود. قرار گفتگو اگر چه بارها به دلایل مختلف به تأخیر افتاد اما بالاخره صبح یک روز تابستانی، در یکی از طبقات حوزه هنری توانستیم در فضایی آرام بنشینیم و دو ساعت گپ بزنیم. تمام تلاشمان این بود که از کلام آقا مهدی، به ویژگیهای پدر شهیدش پیببریم. او که تسلط خوبی بر...
روح الله مومن نسب از طراحان و طرفداران سرسخت فیلترینگ و محدودیت شبکه های اجتماعی که خود را دبیر تشکل انقلابی اسلامی در فضای مجازی نامیده می گوید:«برای رفتن به جنگ به نیروی متخصص نیاز است. چرا باید مردم عادی را به این فضا بفرستیم. در میدان جنگ باید بهترین ها به میدان بروند. یعنی اگر رفتی دراینستاگرام و پستی گذاشتی و صفحه ات را بستند یعنی درست رفتار کردی.»
گجت نیوز نوشت: تکنولوژی دیپ فیک - deepfake مبنای ساخت بسیاری ویدیوهای تقلبی از چهرههای سرشناس است که با هدف گمراه کردن اذهان عمومی منتشر میشوند. آیا باید از سرعت سرسامآور پیشرفت این فناوری ترسید؟
دو اقدامی که اشاره کردم نخست قانونمند و ضابطهمند شدن فضای مجازی بود و دوم تعریف و تعیین سطوح دسترسی به خاطر این بود که ما بتوانیم از ظرفیت اندیشمندان و نخبگانمان در عرصه جهاد تبیین به درستی بهرهمند شویم.
راستینه گفت: حتما آن فردی که تجارت بینالمللی انجام میدهد، نیاز دارد که سطح دسترسی مشخصی برای مبادلات تجاری در اختیارش قرار گیرد. همینطور استاد دانشگاهی که باید از ظرفیتهای کتابخانههای دیجیتال سراسر دنیا، پژوهشکدهها و وبگاههای آماری در دنیا استفاده کند، نمیتوانیم سطح دسترسیاش را محدود کنیم.
اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از احتمال خرید یک نرمافزار خارجی برای تامین نیاز مردم در صورت عدم توسعه و تقویت نرمافزارهای داخلی در زمان مقرر خبر داد.
ایلنا نوشت: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از احتمال خرید یک نرمافزار خارجی برای تامین نیاز مردم در صورت عدم توسعه و تقویت نرمافزارهای داخلی در زمان مقرر خبر داد.
نماینده مجلس گفت: امروز دو اقدام باید در دستور کار قرار گیرد؛ نخست اینکه وزارت ارتباطات باید به سرعت برای تقویت و توسعه ظرفیت پلتفرمهای داخلی برای حل مشکل تجارت داخل کشور اقدام کند، نباید کسبوکارهای داخل کشور ما آسیب ببیند و خیلی از پلتفرمهای داخلی ظرفیت جایگزینی دارند.
ایلنا نوشت: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس از احتمال خرید یک نرمافزار خارجی برای تامین نیاز مردم در صورت عدم توسعه و تقویت نرمافزارهای داخلی در زمان مقرر خبر داد.
سردار جلالی در رابطه با فیلترینگ دو پلتفرم اینستاگرام و واتس اپ، گفت: پلتفرم هایی که به عنوان شبکه اجتماعی مورد استفاده قرار میگیرد، معمولا باید در چهارچوب قوانین و مقررات کشور ها اقدامات خود را به انجام برسانند. موضوع اصلی و در اولویتی که باید همه بر آن متعهد باشند، حفظ امینت برای مردم است.
دیجیاتو نوشت: گوگل به دلیل رفتارهای ضد رقابتی خود در پلتفرم اندروید با جریمه دیگری روبرو شده است. این بار کمیسیون رقابت هند، غول موتور جستجو را به مبلغ 161.9 میلیون دلار جریمه کرده است.
گوگل به اتهام سیاستها و رفتارهای ضد رقابتی در اندروید، به مبلغ 162 میلیون دلار در کشور هند جریمه شده است.
هند، گوگل را به منظور اعمال شیوههای ضدانحصارطلبی و برای وادار کردن این شرکت آمریکایی برای تغییر رویکردش در قبال پلتفرم اندروید، 38/ 13 میلیارد روپیه (95/ 161 میلیون دلار)، جریمه کرد. کمیسیون رقابت هند اعلام کرد گوگل از موقعیت برتر خود در بازار مانند جستوجوی آنلاین و فروشگاه برنامه برای اندروید، سوءاستفاده کرده تا موقعیت اپلیکیشن هایش مانند کروم و یوتیوب را در مرورگرهای وب موبایل و...