شنبه 25 اسفند 1403

یوسفی: وفاق باید حول محور حل مشکلات مردم باشد، نه منافع سیاسی / مشکلات اقتصادی با انسجام حل می‌شود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
یوسفی: وفاق باید حول محور حل مشکلات مردم باشد، نه منافع سیاسی / مشکلات اقتصادی با انسجام حل می‌شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیر خود به تله مذاکره و عدم پایبندی کشور‌های زورگو به تعهدات شان تأکید کردند و تجربه‌ای که از برجام حاصل شد، نشان‌دهنده این واقعیت است که طرف‌های مقابل در عمل به تعهداتشان کوتاهی کرده‌اند. وی افزود: مقام معظم رهبری همواره بر لزوم توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم...

مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیر خود به تله مذاکره و عدم پایبندی کشور‌های زورگو به تعهدات شان تأکید کردند و تجربه‌ای که از برجام حاصل شد، نشان‌دهنده این واقعیت است که طرف‌های مقابل در عمل به تعهداتشان کوتاهی کرده‌اند.

وی افزود: مقام معظم رهبری همواره بر لزوم توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم تأکید کرده‌اند و راهکار‌هایی برای حل این مشکلات ارائه داده‌اند. یکی از نکات مهمی که ایشان به آن اشاره کردند، نیاز به انسجام بین مسئولان در سطوح مختلف تصمیم‌گیری است.

یوسفی ادامه داد: در حال حاضر شاهد آن هستیم که در برخی از وزارتخانه‌ها، مسئولان به جای هم‌افزایی، یکدیگر را مقصر مشکلات موجود می‌دانند و این موضوع باعث ایجاد بی‌برنامگی و اختلال در روند تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به ناترازی انرژی گفت: هر روز قطع برق و مشکلات ناشی از آن برای مردم هزینه‌بر است و این بی‌برنامگی به ضرر بخش خصوصی و کارگران منجر شده است و اگر انسجام میان مسئولان وزارتخانه‌ها وجود داشت، این مشکلات قابل حل بود.

یوسفی افزود: برخی مسئولان به دلیل نگرانی از برخورد‌های نظارتی از اتخاذ تصمیمات لازم خودداری می‌کنند. این باعث اتلاف وقت و منابع کشور می‌شود.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مدیران باید بدانند که مسئولیت‌پذیری در مقابل مردم یک وظیفه سنگین است واگر مشکلات مردم به درستی حل نشود، باید پاسخگو باشند. همچنین وفاق در کشور باید حول محور حل مشکلات مردم باشد، نه منافع گروهی یا سیاسی.