دوشنبه 17 شهریور 1404

یک فروند بوئینگ 737 اوکراینی حوالی شهریار سقوط کرد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
یک فروند بوئینگ 737 اوکراینی حوالی شهریار سقوط کرد

صبح امروز یک فروند بوئینگ 737 متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراینی دقایقی پس از بلند شدن از فرودگاه امام سقوط کرد و همه 176 سرنشین آن جان باختند. یکی از جعبه سیاه های هواپیما پیدا شده است.

مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) سقوط هواپیمای مسافری اوکراینی اطراف پرند به علت نقص فنی را تأ‌یید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دقایقی پیش یک فروند هواپیمای بوئینگ اوکراینی پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی (ره) در حوالی پرند سقوط کرد.

مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با تأیید این خبر گفت: این هواپیما از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کیف (پایتخت اوکراین) پرواز می‌کرد.

وی علت وقوع این حادثه را نقص فنی اعلام کرد.

کاشانی گفت: این هواپیما 180 مسافر و خدمه داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، فعلا تمام پروازهای فرودگاه مهرباد و امام خمینی متوقف شده است.

به گفته مدیر روابط عمومی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، هنوز آماری از تعداد جان‌باختگان وجود ندارد، اما نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری لحظاتی پیش در گفتگو با شبکه خبر با اشاره به سقوط یک فروند هواپیمای اوکرانی حامل 170 مسافر و خدمه در حد فاصل پرند و شهریار از اعزام کارشناسان ایمنی پرواز و اداره کل بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی کشوری به محل حادثه اعزام شد.

این خبر تکمیل می‌شود...