یکهزار و 819 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج از سوی بانک کشاورزی استان مرکزی پرداخت شد
اراک - ایرنا - مدیریت شعب بانک کشاورزی استان مرکزی گفت: یکهزار و 819 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج در هفت سال خدمات دولت تدبیر و امید از سوی بانک کشاورزی این استان پرداخت شده است.
«مسعود رضایی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این منابع مالی در راستای تسهیل و ترویج سنت حسنه ازدواج در بین جوانان متقاضی پرداخت شدهاست.
وی ادامه داد: 10 هزار و 830 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید نیز در این مدت در راستای کمک به رونق تولید و حمایت از واحدهای تولیدی استان مرکزی به 13 هزار و 170 نفر از متقاضیان بانک کشاورزی این استان پرداخت شده است.
مدیریت شعب بانک کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: پنج هزار و 128 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در دولت تدبیر و امید برای افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان و کاهش هدر رفت محصولات کشاورزی از سوی این بانک پرداخت شده است.
رضایی گفت: همچنین در این مدت یکهزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار روستایی توسط این بانک در اختیار متقاضیان استان مرکزی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: پرداخت این منابع مالی 2 هزار و 193 شغل در بخشهای مختلف صنعت، خدمات و کشاورزی استان مرکزی به همراه داشته است.
رضایی گفت: علاوه بر آن 833 میلیارد ریال تسهیلات نیز در این مدت به گلخانهداران استان مرکزی پرداخت شده است.
مدیریت شعب بانک کشاورزی استان مرکزی امهال تسهیلات خسارت دیدگان ناشی از حوادث غیر مترقبه واحدهای تولیدی بخش کشاورزی در این استان در دولت تدبیر و امید را 2 هزار و 715 میلیارد ریال عنوان کرد.
رضایی اظهار داشت: 482 میلیارد ریال از سود تسهیلات واحدهای تولیدی بخش کشاورزی استان مرکزی نیز در راستای کمک و حمایت از واحدهای تولیدی و تولیدکنندگان استان در این مدت بخشیده شده است.
بانک کشاورزی با 57 شعبه، 80 دستگاه خودپرداز و 9 هزار و 180 دستگاه کارتخوان با هدف حفظ منابع پایه، تولید ارزش افزوده و اشتغالزایی در راستای رونق تولید در سطح شهرها و روستاهای استان مرکزی به شهروندان خدمت رسانی میکند.
*س_برچسبها_س*