دوشنبه 12 آبان 1404

یک کانال ارتباطی باز و مستقیم بین آمریکا و ایران وجود دارد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
یک کانال ارتباطی باز و مستقیم بین آمریکا و ایران وجود دارد

اقتصادنیوز: خبرنگار وال استریت ژورنال مدعی شد، بر اساس اطلاعات فعلی من، هیچ پیشرفت ملموسی برای آغاز مذاکرات بین ایران و امریکا انجام نشده است. آیا این می‌تواند تغییر کند؟ شاید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، «لارنس نورمن» خبرنگار وال استریت ژورنال در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من هیچ پیشرفت ملموسی در زمینه مذاکرات ایران و آمریکا نشنیده‌ام.

وی افزود: همه ما از تبادل منظم پیام‌ها آگاه بوده‌ایم، اما آنچه اهمیت دارد این است که آیا دامنه شروط اولیه یا خطوط قرمز هر طرف تغییر کرده است یا نه. بر اساس اطلاعات فعلی من، هیچ پیشرفت ملموسی برای آغاز مذاکرات انجام نشده است. آیا این می‌تواند تغییر کند؟ شاید. اما هنوز هیچ شواهدی دال بر آن وجود ندارد.

در هین زمینه باراک راوید خبرنگار اکسیوس نیز نوشت: تا جایی که من می‌دانم، یک کانال ارتباطی باز و مستقیم بین آمریکا و ایران وجود دارد و نیازی به واسطه‌ها نیست.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید