پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

یک کشته در انفجار انبار مواد محترقه

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع

آتش‌سوزی و انفجار در شرکت تولیدی مواد محترقه و تولید فشنگ چارپاره واقع در شهرک صنعتی آرادان یک کشته و 5 مصدوم داشت.

به گزارش پلیس، عصر دوشنبه حدود ساعت 16 و 25 دقیقه آتش‌سوزی و انفجار در محل دپوی مواد محترقه شرکت که در حوزه اقلام نورافشانی فعالیت داشت به آتش‌نشانی و اورژانس گزارش شد.

بهرام جمشیدی، رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان در این باره گفت: انفجار واحد تولیدی در آرادان که روز دوشنبه رخ داد پنج مصدوم داشت که یکی از کارگران به‌دلیل شدت آسیب جان باخت و یکی دیگر از مصدومان به‌دلیل شدت سوختگی به مرکز سوانح و سوختگی در استان مازندران منتقل شد و حال مساعدی ندارد؛ 2 مصدوم از پنج مصدوم حادثه با حال مساعد از بیمارستان مرخص شدند و یکی از مصدومان در بیمارستان گرمسار بستری است. حال یکی دیگر از مصدومان حادثه انفجار و آتش‌سوزی واحد تولیدی مواد محترقه در آرادان که به‌دلیل شدت سوختگی به مرکز سوانح سوختگی ساری منتقل شد وخیم است.

وی ادامه داد: شرکت تولیدی مواد محترقه و تولید فشنگ چارپاره، زیر نظر وزارت دفاع واقع در شهرک صنعتی آرادان فعالیت دارد و علت حادثه در دست بررسی است و حداقل بین 15 تا 20 روز زمان لازم است تا با بررسی تمام جوانب درباره علت حادثه اظهار نظر شود.